Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Interijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Plaža Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Recepcija Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Predvorje
Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1573recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1573)
Ming S. Solo putnici Hong Kong, 17. travnja 2014.
Excellent Service & Atmosphere

Excellent Service & Atmosphere
10
Bhartendu S. Parovi India, 5. travnja 2014.
Great stay, loved it

Friendly staff, nice environment, clean
9,7
I will recommend to my friends, it's with galaxy and you can have all the benefits from galaxy too.
Antonios A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. travnja 2014.
We really enjoyed staying in this hotel.

First, the hotel has wave pool that is good for young children. Second, the room is quite spacious and clean. Third, the hotel rate is value for money.
8
We really enjoyed staying in this hotel. The room is quite spacious and clean. The hotel also has shuttle bus service that could bring us to some interesting places. It was unfortunate that we could not use the wave pool due to unfavourable weather whereas the wave pool is the reason we chose to stay at this hotel.
Tak L. Parovi Hong Kong, 29. ožujka 2014.
Nice package

Good facilities in room, good free transportation and variety of choices of restaurants
8,3
Checkout time is 11:00 which seems too early.
Jing Z. Parovi China, 12. ožujka 2014.
Comfort, Leisure and Relax

within the Galaxy Casinos Complex and easy to access the shopping malls
7,7
Fantastic and relaxing experience with a very spacious and comfortable room
Chi H. Poslovni putnici Macau, 11. ožujka 2014.
luxury

luxury, large and relax
8
room is big, relax and the bathroom is perfect. I can get whatever i want in the resort, F&B is good, reasonable price. i will visit for my next visit....
On N. Solo putnici Hong Kong, 10. ožujka 2014.
The luxury hotrel with reasonable price

friendly staff, central location and well transportation network
9,7
Tan P. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 6. ožujka 2014.
Fantastic stay in Okura Hotel

Friendly staff, nice and comfort room
9,3
My stay in Okura hotel was awesome. It was my father's birthday and they deliver a cake, bottle of red wine and macaroons which was really sweet. The room was huge especially the bathroom with a bathtub and a mini tv on the wall. Afterall, its a very nice and beauty hotel to stay in and is highly recommended to stay here, will definitely go back again. Thank you hotel Okura Macau!
Wan W. Parovi Hong Kong, 31. siječnja 2014.
Gd traveling and recreation place

Comfortable, clean and gd service
10
Arfeli E. Obitelji sa malom djecom United States of America, 17. siječnja 2014.
Was enjoyable, wished we could have stayed longer.

We got upgraded, beautiful lobby show and enjoyed the casino.
9,3
We were a group of 10 ( family) & everyone enjoyed the whole experience. It was just great. Wished we could have stayed longer. We came to Macau without any expectation and we were all happy with our stay at the hotel Okura.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Interijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PlažaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - RecepcijaHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02