Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržaji Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela
Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Kupaonica Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2041recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2041)
Razvrstati po:
Ryan K. Obitelji sa malom djecom China, 29. lipnja 2015.
Nice for Kids

Convenient, clean, good price
9,3
I was there with my families, I booked 2 rooms which are connecting rooms. The swimming pools are amazing, very good for kids and have lots of fun there. there are 2 phases of swimming. the river one is funny which can play with kids and elderly together.
Cheung S. Parovi Hong Kong, 27. lipnja 2015.
Most of the staffs are sincere and helpful.

Service, spacious room, easy access to Grand swimming pool
9,3
wonderful
Ka W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 22. lipnja 2015.
Terrible Check-in

Clean room, Wave pool and Water Slide
6,3
I have visit Hotel Okura Macau several time. I have filled all the information and complete the registration on 10am on 6th Floor. Then, I finished my lunch and came back the hotel at 3pm (Official check in time), the Japanese women staff said that the room has not yet prepared for us and she promises her colleagues would inform us at once when the room is ready. We sat on sofa nearby the counter on 6th floor more than one hour. Finally, we approach counter again and the staff said our room is ready almost one hour previously. Really crazy, we waste one hour on 6th Floor. After we got the key card on 6th Floor, it is surprising that we have very clean room with ashtray, as we book the non-smoking room in here and also state on request fill. I ever seen the terrible staff performance in Okura hotel in Japan.
Kwong K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 21. lipnja 2015.
Great Waterpark

Nice and new hotel. We reserved a junior suite
7,7
Wonderful Portuguese food in Macau
Chan Y. Grupe Hong Kong, 15. lipnja 2015.
Very nice!

Location, facilities, customer service, rooms are excellent
10
Enjoyed my birthday there!
Hui K. Solo putnici Hong Kong, 14. lipnja 2015.
Ideal place for short trip

Location, service and facility
8,7
Calvin K. Parovi Canada, 13. lipnja 2015.
Great Hotel! Would come again!

Design, location and cleanliness
10
Awesome!
Juffy W. Parovi Hong Kong, 9. lipnja 2015.
good

good location,relax,nice staff
8
excellent!!!!
Raweewan P. Grupe Thailand, 6. lipnja 2015.
Enjoy​full

Location , values of money and good staff
9,3
We Feel Really comfortable nice and very clean room, very helpful staff
Hiu F. Parovi China, 6. lipnja 2015.
Comfortable Hotel and I would be back

Clean, Comfortable, Fun
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - SadržajiHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - KupaonicaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Posao CentarHotel Okura Macau Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04