Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 2324recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (2324)
Razvrstati po:
Phuay H. Parovi Singapore, 12. siječnja 2016.
clean and luxurious room

clean, luxury, spacious
8,7
Very nice and luxurious room. Service was excellent. A little present for our honeymoon really brighten up our day!
Prijavi ovu recenziju
Danny W. Parovi Hong Kong, 8. siječnja 2016.
One of the best hotels in Macau, even over world.

The nice staff, hotel circumstances, good room.
9,3
We were very glad when we checked in. The nice Japanese staff welcomed us with smiles. All staff in the 6 floors reception are very polite and kind. But I don't like the restaurant for breakfast. A small place with limited selection. Not very good for family vacation. Overall, it is one of the best hotels in Macau.
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. prosinca 2015.
Good service

Clean, comfortable and nice service
8
Prijavi ovu recenziju
Ng W. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2015.
nice

tidy, quite, comfortable
7,7
Prijavi ovu recenziju
Chi Y. Poslovni putnici Hong Kong, 16. prosinca 2015.
Good

I feel comfortable due to the environment, service, etc.
8
Prijavi ovu recenziju
Wai Y. Parovi Hong Kong, 14. prosinca 2015.
nice hotel but a bit old

nice staff nice location and convenience
5,7
furniture are a bit old overall, clean but old fashion, very nice staff but the restaurant closed very early nearby
Prijavi ovu recenziju
Ip V. Poslovni putnici Hong Kong, 5. prosinca 2015.
Cleanliness

better than expected
7,7
Prijavi ovu recenziju
Man Y. Parovi Hong Kong, 3. prosinca 2015.
Excellent services

Good cs
9,3
Prijavi ovu recenziju
Vanessa W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. studenog 2015.
Nice hotel for family

Shopping, good hygiene, good service
9,7
Located in Galaxy which is super convenient for shopping, dining. There is a playhouse with not so many people which our kids had great time there. Rooms are super clean which we love the most. We will for sure choose Okura next time
Prijavi ovu recenziju
Vanessa W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. studenog 2015.
Our anniversary trip

Hygiene, food, service
9,7
We are very pleased with the hotel. We are coming for our anniversary trip and take the occasion to travel with 11 other family members. We love the room since they are super clean which is very important when you have little kids. Service is super and staff are very helpful. We will for sure choose Hotel Okura Macau next time
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - SadržajiHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Rekreacijski sadržajiHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - KupaonicaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Interijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Posao CentarHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02