ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Plaža Hotel Okura Macau Makao - Recepcija Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen
Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1792recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1792)
Razvrstati po:
Ka M. Grupe Hong Kong, 13. listopada 2014.
NIL

Late checkout, Clean, Quite
9,3
Flora L. Solo putnici Hong Kong, 10. listopada 2014.
Shared complex of Galazy Macau is great!

Man-made beach was an awesome relaxation spot!
7
Saran A. Obitelji sa malom djecom Thailand, 7. listopada 2014.
Casino Jepanese style

Casino Jepanese style
9,7
Hotel is awesome with cleaned and well maintain,with casino and big beach and wave good for family
Ching Y. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Very nice

Very nice
9,7
Yvonne Y. Parovi Hong Kong, 30. rujna 2014.
Cooper

location of this hotel is superb. this is the 2nd time we stayed here and we liked it overall.
8,3
We are non-smokers and when we requested non-smoking floor, we really expect it to be a smoke free environment. However, we saw Mainlanders smoking in the corridors at the 19/F (where we stayed this time) on our first nite of stay, and were suffocated by heavy cigarette smoke in the same corridor the following nite (we only stayed 2 nites this time). We had made reports to the front desk staff. In fact, the same happened last time when we stayed at the hotel - a Mainlander man was actually smoking IN THE LIFT!! I know it's tough but the hotel ought to step up a bit more to deter people from ruining the otherwise perfect hotel in the area.
Yin F. Solo putnici China, 30. rujna 2014.
Nice Room

Room, Chinese Restaurant, Swimming Pool
8,7
Fantastic...
Keli Y. Obitelji sa malom djecom China, 26. rujna 2014.
great hotel

rooms are clean and tidy, staffs are very helpful, very nice outdoor pool.
9,7
rooms are clean and tidy, staffs are very helpful, very nice outdoor pool. we enjoyed our stay.
Chi B. Grupe Hong Kong, 18. rujna 2014.
Holiday break

Early bird price with compliment tea set and evening drinks.
6,3
Attracted by the beach and wave pool but the standard wave section is too short (4-6pm). Rest of the time are small wave. The quality of the amenities are poor especially shampoo & conditioner. Very comfort bed!
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 18. rujna 2014.
Very comfortable and upscale hotel

Good location, comfortable and clean, have free wi-fi.
9,3
Leung N. Parovi Hong Kong, 16. rujna 2014.
good and tidy

good place for relax , comfortable and easy travel
8
very good place for relax

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PlažaHotel Okura Macau Makao - RecepcijaHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3C03