ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Okura Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Okura Macau Makao - Pub/salon Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Gostinjska soba Hotel Okura Macau Makao - Kozmetički salon Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Bazen Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitness Hotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotela Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Restoran Hotel Okura Macau Makao - Apartman
Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Apartman Hotel Okura Macau Makao - Predvorje Hotel Okura Macau Makao - Luksuzni salon Hotel Okura Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 488
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1944recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (1944)
Razvrstati po:
Pui S. Poslovni putnici China, 7. travnja 2015.
location good

good food location good nice
10
Vanessa C. Parovi Hong Kong, 7. travnja 2015.
good service

location, service
9
rooms were nicer than galaxy, access to both galaxy and okura facilities, complimentary cake and wine for anniversary, service was good, room was not ready until 3pm and unusually early check out (11am)
Chi K. Parovi China, 7. travnja 2015.
Comfort and leisure stay

1. Convenience transportation 2. Very clean and comfortable 3. Delicious food and beverage
10
We are very like to stay this hotel due to the quiet environment and easy transportation to other hotels and destinations for shopping and sightseeing points.
Paul-Christian B. Parovi United Kingdom, 7. travnja 2015.
excellent

Japanese staff, room, more quiet than the nightmare huge hotels like Galaxy and venetian
9,3
I loved it
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 26. ožujka 2015.
Comfortable room

Room is comfortable, good location, staffs are friendly
8,7
Ming S. Parovi Hong Kong, 24. ožujka 2015.
Best of the best

quick check in , great location , lovely place
10
Hock K. Poslovni putnici Singapore, 20. ožujka 2015.
Lack of Finest Japanese touch

Location and nothing else
7
With the price I paid at weekday, you can get a better quality service hotel in nearby
Ka Y. Poslovni putnici Hong Kong, 5. ožujka 2015.
Good Hotel

Clean, japanese style, big room
10
Tsz H. Grupe Hong Kong, 3. ožujka 2015.
Excellent service

Concierge, housekeeping, operator
9
This is my second time for staying in okura, excellent service from your concierge Amy and the operator, but I am sorry I forget the name, but most of your operator team provide a very best service!
Cheung K. Solo putnici Hong Kong, 2. ožujka 2015.
Good
8
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Okura Macau MakaoHotel Okura Macau Makao - Pub/salonHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Gostinjska sobaHotel Okura Macau Makao - Kozmetički salonHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - BazenHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - Dvorana za fitnessHotel Okura Macau Makao - Eksterijer hotelaHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - RestoranHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - ApartmanHotel Okura Macau Makao - PredvorjeHotel Okura Macau Makao - Luksuzni salonHotel Okura Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3A02