Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel OTTO

Knesebeckstrasse 10., Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10623 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel OTTO Berlin - Pogled Hotel OTTO Berlin - Hrana i piće Hotel OTTO Berlin - Gostinjska soba Hotel OTTO Berlin - Restoran Hotel OTTO Berlin - Restoran Hotel OTTO Berlin - Pub/salon Hotel OTTO Berlin - Restoran Hotel OTTO Berlin - Restoran Hotel OTTO Berlin - Bife Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Hrana i piće Hotel OTTO Berlin - Eksterijer hotela Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Eksterijer hotela Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Gostinjska soba
Hotel OTTO Berlin - Gostinjska soba Hotel OTTO Berlin - Balkon/terasa Hotel OTTO Berlin - Gostinjska soba Hotel OTTO Berlin - Hrana i piće Hotel OTTO Berlin - Kupaonica Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Gostinjska soba Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Interijer hotela Hotel OTTO Berlin - Balkon/terasa
Područje Charlottenburg Broj soba: 46
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 57recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (57)
Razvrstati po:
Arnold A. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 7. srpnja 2015.
Family Trip to Berlin

Location
10
Prijavi ovu recenziju
Fiona R. Parovi United Kingdom, 31. listopada 2014.
Great location for a city break

Great location, friendly knowledgeable staff, fantastic service
9,7
A great stay for a city break. Ideally located in a really nice part of the city, very close underground stations and a 10 minute walk to the zoo and overground train. Lovely shops and restaurants a few streets away. Located on a quieter side street. Excellent breakfast, both hot and cold choices available and choices changed from day to day. Lovely complimentary tea coffee cake and fruit available all afternoon and early evening in the lounge. Free water available at all times and good toiletries. Staff were very friendly and knowledge helping on our arrival which was after hours by giving us a map of the area and describing local areas of interest and the location of all the transport nearby. Room was on the warm side even in October and would have benefited from some air con as our room was on the ground floor. A lovely stay, great value, would recommend.
Prijavi ovu recenziju
Juha H. Parovi Finland, 17. listopada 2014.
Comfortable hotel, good location

Nice room, very friendly staff, close to public transportation
10
We had a nice fourday holiday in Berlin. Peaceful area. Hotel staff was very helpful and polite. A short busride to Tegel airport and close to busstops and Ernst-Reuter-Platz u-bahn station.
Prijavi ovu recenziju
Yuen Y. Parovi Hong Kong, 4. svibnja 2014.
Value for money

Spacious room, quite and nice environment, easily access to public transportation
9
Prijavi ovu recenziju
Kevin C. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2014.
Average rooms. Furniture more of IKEA style.

Breakfast
6
Average. 15 mins walk to main shopping district. However, breakfast was great
Prijavi ovu recenziju
Mohammad K. Solo putnici Malaysia, 27. siječnja 2014.
Nice boutique hotel in city of Berlin

Location, location and location
7,7
It was a great stay with friendly staff and comfort room. The wifi coverage was also good. Perfect location near to metro.
Prijavi ovu recenziju
Brian R. Parovi New Zealand, 6. siječnja 2014.
Very comfortable and duper handy to train and bus

Location - presentation of hotel - staff
9,3
It was great and from the moment I arrived I was made very welcome and important The service and advice was great
Prijavi ovu recenziju
Anina M. Parovi Denmark, 9. prosinca 2013.
Central location, fantastic beds

Location, spacious and nice room
9,3
We had a really nice weekend stay. Staff was very friendly and helpful, it was no problem checking in late due to flight issues. Hotel is located close to KuDamm in a nice area with lots of restaurants and cafes.
Prijavi ovu recenziju
Hanne F. Grupe Norway, 5. prosinca 2013.
Great modern hotel!

Good breakfast, free bottles of water, nice hotel.
10
Great hotel. Close to U-bahn. Very good breakfast, with champagne. Modern rooms.
Prijavi ovu recenziju
Kar S. Solo putnici Singapore, 4. prosinca 2013.
Very comfortable.

Staff service, Comfortable room, Value for money
7,3
It was comfortable and was near the train stations.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel OTTO BerlinHotel OTTO Berlin - PogledHotel OTTO Berlin - Hrana i pićeHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - RestoranHotel OTTO Berlin - RestoranHotel OTTO Berlin - Pub/salonHotel OTTO Berlin - RestoranHotel OTTO Berlin - RestoranHotel OTTO Berlin - BifeHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Hrana i pićeHotel OTTO Berlin - Eksterijer hotelaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Eksterijer hotelaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - Balkon/terasaHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - Hrana i pićeHotel OTTO Berlin - KupaonicaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Balkon/terasaHotel OTTO Berlin - Interijer hotelaHotel OTTO Berlin - Gostinjska sobaHotel OTTO Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08