Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10787 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Palace Berlin Berlin - Restoran Hotel Palace Berlin Berlin - Restoran Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Interijer hotela Hotel Palace Berlin Berlin - Bazen Hotel Palace Berlin Berlin - Restoran Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/salon Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/salon Hotel Palace Berlin Berlin - Restoran Hotel Palace Berlin Berlin - Restoran Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/salon
Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Dvorana za fitness Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/salon Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Eksterijer hotela Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska soba Hotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastanke Hotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastanke Hotel Palace Berlin Berlin - Dvorana za fitness
Područje Charlottenburg Broj soba: 278
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 98recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,6
Sve recenzije (98)
Razvrstati po:
Solange B. Parovi Brazil, 18. svibnja 2015.
I recomend this hotel

Location sttaff. Cleaness
9,3
Fine. I liked very much
Prijavi ovu recenziju
Pham T. Poslovni putnici Vietnam, 9. ožujka 2015.
nice location, friendly staff

nice location, friendly staff, good food
8
I stay here for ITB. It's easy for you to get means of transportation. Hotel is so nice with good food, friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Vicky L. Poslovni putnici Hong Kong, 20. studenog 2014.
Comfort and spacious room with convenient location

Bedding, space & location
8
Comfy hotel with spacious room, I stayed in the business room which is very functional with high quality bedding. There is only one drawback on the WIFI account which is not able to connect in a standard way that caused me to get hotel staff to fix it. This is a bit annoying for business traveler like us.
Prijavi ovu recenziju
Trang P. Poslovni putnici Vietnam, 4. studenog 2014.
It is quite ok hotel

location, convenience and friendly staff
7,7
I think i will come back this hotel
Prijavi ovu recenziju
Alan L. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 31. prosinca 2013.
Nice hotel

Breakfast, swimming pool,, friendly staff
8
Hotel is very nice. Said our room had been upgraded when we checked in but on arrival at the room it was quite small. I hope that wasn't the upgrade. A bit far from the main sites but ideal for the shops and the zoo.The staff were very helpful advising/booking restaurants etc.We got a very good deal butt not sure if I would pay full price because of its location.
Prijavi ovu recenziju
Andri K. Solo putnici Iceland, 30. svibnja 2013.
Top service, very helpful staff, gorgeous rooms.

Location, Staff and hotel design
10
Very pleasant one. The staff does a very good job and are helpful in every way. The hotel design is very good and the Club rooms are gorgeous looking and very comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Maree R. Parovi New Zealand, 27. svibnja 2013.
great stay in great location

close to public transport, great buffet breakfast, comfortable room
9,3
Enjoyed the location of the hotel, close to metro, hop on hop off bus stop, restaurants, shopping and sightseeing
Prijavi ovu recenziju
Jonas K. Parovi Sweden, 19. svibnja 2013.
Great place to stay

Location, location, location... :-)
9,7
Good location, EXCELLENT breakfast buffet. Nothing to complain about at all, except the Hotel looks booring from the outside... :-) My wife thought the beds was a bit to hard. Spa is semi-nice, but Sauna not included. Very strange? Internet not included. Bad...
Prijavi ovu recenziju
Avi F. Poslovni putnici Israel, 6. svibnja 2013.
Great Hotel

Breakfest is great, location is superb and hotel personel are very welcoming
10
Prijavi ovu recenziju
Soren D. Parovi Denmark, 20. travnja 2013.
two wonderful days with a very nice and profession

the room, he spa ond the locationt
8,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Palace Berlin BerlinHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Interijer hotelaHotel Palace Berlin Berlin - BazenHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salonHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salonHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salonHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Dvorana za fitnessHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salonHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Eksterijer hotelaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Dvorana za fitnessHotel Palace Berlin Berlin - Hrana i pićeHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - PredvorjeHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Spa centarHotel Palace Berlin Berlin - Interijer hotelaHotel Palace Berlin Berlin - Balkon/terasaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Eksterijer hotelaHotel Palace Berlin Berlin - RestoranHotel Palace Berlin Berlin - Hrana i pićeHotel Palace Berlin Berlin - Plesna dvoranaHotel Palace Berlin Berlin - Spa centarHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Gostinjska sobaHotel Palace Berlin Berlin - Plesna dvoranaHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastankeHotel Palace Berlin Berlin - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03