Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Paseo Del Arte

C/Atocha 123, centar grada, Madrid, Španjolska 28012 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Pub/salon Hotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Dvorana za fitness
Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Kupaonica Hotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke
Područje centar grada Broj soba: 260
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 300recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (300)
Razvrstati po:
Goh L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 26. lipnja 2015.
value for money

Location , helpful staff and room comfort
9,7
Walking distance from Atocha train station to the hotel. nearby got good foods and shopping mall. hotel provide transportation to airport. (7 pax , one way , cost EUR45.00 )
Carlos E. Parovi United States of America, 23. lipnja 2015.
Return Madrid 15

Location-rooms-staff kindness
6,7
Good and comfortable. Lousy food room service. All plans should include breakfast.
Q B. Grupe United States of America, 23. lipnja 2015.
Maybe it's me

Location, staff, early check in
8,7
It was alright. Room was a bit too smal. Wifi definitely wasn't consistent. But other than that, it was fine.
Wong W. Parovi Hong Kong, 29. svibnja 2015.
Good location ! Clean

Location
8
Yuk C. Parovi Malaysia, 28. svibnja 2015.
Excellent Hote,

Comfort, Location, Clean
9,3
Overall very good except for the internet is a bit slow..
Junha P. Solo putnici South Korea, 26. svibnja 2015.
Super great

location, clearness, food
9,3
Susan Y. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 24. svibnja 2015.
Surprising good

Location, very helpful staff, room comfort.
9
This was our first hotel in Spain, I realized how good this hotel was at the end of my trip. It is close to Atocha train station which make to to other city or a day trip to Toledo so easy. Also close to Reina Sofia center and the Prado museum nod the park. I just love this hotel.
Alexandre G. Parovi Spain, 15. svibnja 2015.
fantastic location to visit Madrid

staff, situation and clean
9
Excellent
Bryan K. Solo putnici Netherlands, 13. travnja 2015.
Great room and hotel is close to the park and trai

Room, location and friendly staff
10
Had good night of sleep.
Francoise D. Solo putnici Australia, 8. travnja 2015.
Comfortable hotel in great location

Close to major Art Galleries and to Atocha station, comfortable rooms
8,3
I greatly enjoyed my stay in Madrid as this hotel allowed to visit exhibitions at the two major art galleries. The Prado, Reina Sofia and the Thyssen Museums were all close by. The Madrid Botanical Gardens are next to the Prado Museum. Atocha Station which is your station to go to Toledo and further southern destinations is just down the street. My room was very comfortable: the bed was the best I have had in Spain and the large modern TV with cable channels allowed me to relax after all the walking. The staff was not consistently helpful. The Concierge and staff at the reception desk made you feel welcome. On the other hand, the gentleman serving at the bar in the morning did not seem to care much about us tourists unless you were a young woman - very funny to observe actually. I didn't try the restaurant, but the seasonal menu was very tempting.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Paseo Del Arte MadridHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Pub/salonHotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Dvorana za fitnessHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - KupaonicaHotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Balkon/terasaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Balkon/terasaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04