Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Paseo Del Arte

C/Atocha 123, centar grada, Madrid, Španjolska 28012 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Pub/salon Hotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba
Hotel Paseo Del Arte Madrid - Dvorana za fitness Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Kupaonica Hotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Restoran Hotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastanke Hotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotela Hotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska soba Hotel Paseo Del Arte Madrid - Bife
Područje centar grada Broj soba: 260

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 325recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (325)
Razvrstati po:
Yijei L. Solo putnici Taiwan, 5. prosinca 2015.
Value for money.

Good staff and close to metro and restaurant. I think value for money.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey S. Solo putnici Australia, 1. prosinca 2015.
Good position

Position clean comfortable
7,7
Good staff and close to main train station and shopping area. Room was a good size and very comfortable bed
Prijavi ovu recenziju
Yin N. Parovi Malaysia, 19. listopada 2015.
Popular hotel with foreign tourists

Value for money, no frill and location opp Padro museum
8
Prijavi ovu recenziju
Coral H. Solo putnici Australia, 19. listopada 2015.
Pity abou the restaurant

the position
5,7
Although the position is excellent there are many hotels with equally good proximity to art gallery and museums. The restaurant was very poor - not only the food but the service was unprofessional and sloppy. It seems such a waste for this hotel not to provide a 1st class cafe or restaurant. Wouldn't recommend it to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Ki L. Parovi Hong Kong, 3. listopada 2015.
Good location and stay for us

Easy access to Metro, shops and restaurant and can see the Sagrada Familia every morning from the room
8,3
The bed was a bit noisy, otherwise it was a perfect stay
Prijavi ovu recenziju
Amanda L. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 30. rujna 2015.
Good location

Good location , spacious room, clean
7,3
Overall Satisfied
Prijavi ovu recenziju
Danielle T. Solo putnici United States of America, 6. kolovoza 2015.
Very satisfied

The hotel staff was so welcoming and caring! I went with a friend and we loved the spacious room. My favorite was deffinetly the quick service. Ie. Towels and other things we requested.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Dalal A. Obitelji sa malom djecom Kuwait, 4. kolovoza 2015.
My stay at the hotel

Nice room
8,3
I thought that getting a hotel near the train station is a benefit but when i arrived with my kids no taxi would take us and we had to walk 20 minutes to the hotel with our large pieces of luggage. The bathroom looked nice but the shower water flow was really bad. Also when i tried to use the phone to call the reception it didn't have any instructions or clear buttons for calling for example concierge or room service.
Prijavi ovu recenziju
Chin W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Gladly Satisfied

Strategic location near Atocha station and museum paso and museum Sofia. Clean. Comfortable. Quiet. Helpful staff
9
Very good
Prijavi ovu recenziju
Antonius N. Poslovni putnici Indonesia, 13. srpnja 2015.
Good hotel, best location

nice room, good service, good price
9,7
Was a pleasant stay, feel business is like a holiday. The hotel is very strategic in location. Walking distance to the station, metro, and surrounded by many restaurant and cafes. For sightseeing, there are hop on hop off bus stop close by, and the hotel also sell the tickets
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Paseo Del Arte MadridHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - Pub/salonHotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Dvorana za fitnessHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - KupaonicaHotel Paseo Del Arte Madrid - Eksterijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - RestoranHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - BifeHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Soba za sastankeHotel Paseo Del Arte Madrid - Balkon/terasaHotel Paseo Del Arte Madrid - Gostinjska sobaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Balkon/terasaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotelaHotel Paseo Del Arte Madrid - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06