Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Pension Columbus

Meinekestrasse 5., Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Bife Hotel Pension Columbus Berlin - Bife Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Bife Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Restoran Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba
Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 32recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (32)
Razvrstati po:
Staffan S. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 6. srpnja 2015.
helpful stuff

the stuff was very nice and helpful.
8,7
Good.
Prijavi ovu recenziju
Zlatko M. Poslovni putnici Croatia, 10. svibnja 2015.
Super location and staff

Location, breakfast, staff
9
The stay was pleasant, and we have already been before in this hotel. Because of the location close to the Kurfürstendamm, this is an ideally position. Bus transportation to the airport is ideal. The only problem was that this week was a strike of drivers of many trains.
Prijavi ovu recenziju
Rosolino F. Solo putnici Italy, 27. travnja 2015.
Best service and breakfast

Kindness, breakfast and care
10
I've been to Berlin for a weekend, the room was comfortamble, good beds, breakfast was the best ever. The staff was very gentle and always customer caring. Best quality/price rate.
Prijavi ovu recenziju
Ferdinand D. Poslovni putnici Philippines, 10. listopada 2014.
Love this place - feels like home.

Situated at the center at Berlin, Hotel Pension Columbus is a perfect place for those people like me who loves a decent, quiet, clean and homely place to stay amidst a very busy city.
9,3
Thanks to Chris and Klaus for the wonderful stay: the warm welcome and delightful breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Sari B. Parovi Finland, 5. listopada 2014.
A very nice Hotel, I recommend!

Personal rooms, very friendly staff and a lvely breakfast room.
8,7
Stayed 3 nights on a short holiday with my husband
Prijavi ovu recenziju
Karl Z. Parovi United States of America, 2. listopada 2014.
Bed too short.

location , big room , dining nearby
6
If they spent a little money to upgrade beds would give much better rating. I'm 6'3" and bed was too short.
Prijavi ovu recenziju
Raine L. Parovi Canada, 25. rujna 2014.
Wonderful Hosts, Fantastic Location

Coffee, Staff, Location
9,7
The hosts were wonderful, and super accommodating. They knew their city very well. We ended up drinking four cups of coffee with the amazing breakfasts because their coffee is out of this world. We also appreciated that they had a lift from the ground floor. Would definitely go back.
Prijavi ovu recenziju
Zlatko M. Parovi Croatia, 7. rujna 2014.
Hotel Pension Columbus

Very nice staff, ideal position, good breakfast
9
OK
Prijavi ovu recenziju
Rebecca S. Solo putnici United States of America, 29. kolovoza 2014.
I'd recommend this bnb to family and friends

Cleanliness, location, staff
9,3
The architecturally beautiful building is located near a metro underground station and along a quaint tree lined street. It is adjacent to a "downtown" area with familiar shops like h&m (just in case you need to purchase a cheap article of clothing you may have forgotten to pack). The breakfast is wonderful and the staff extremely pleasant. My room was impeccably clean as well as the facilities. The fixtures are older but well maintained and charming. My only complaint is the lack of wifi in the rooms - I had to be in the hallway for a connection. I will recommend this place to my friends and family.
Prijavi ovu recenziju
Andrew B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 19. kolovoza 2014.
It depends what you are after.....

Love it! Love it! Love it!
9,7
If you are after a chain hotel with identical white towels, little plastics bottles of shampoo and anonymous staff then go elsewhere. I loved this hotel. Chris the hostess was friendly and helpful. The hotel had real character and the breakfast excellent. I will be staying again
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Pension Columbus BerlinHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - BifeHotel Pension Columbus Berlin - BifeHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - BifeHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - RestoranHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05