ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Pension Columbus

Meinekestrasse 5., Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Pension Columbus Berlin - Eksterijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Kafić Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba
Hotel Pension Columbus Berlin - Kupaonica Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska soba
Područje Charlottenburg Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 26recenzija

Vrijednost za novac:
9,0
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (26)
Razvrstati po:
Ferdinand D. Poslovni putnici Philippines, 10. listopada 2014.
Love this place - feels like home.

Situated at the center at Berlin, Hotel Pension Columbus is a perfect place for those people like me who loves a decent, quiet, clean and homely place to stay amidst a very busy city.
9,3
Thanks to Chris and Klaus for the wonderful stay: the warm welcome and delightful breakfast.
Sari B. Parovi Finland, 5. listopada 2014.
A very nice Hotel, I recommend!

Personal rooms, very friendly staff and a lvely breakfast room.
8,7
Stayed 3 nights on a short holiday with my husband
Raine L. Parovi Canada, 25. rujna 2014.
Wonderful Hosts, Fantastic Location

Coffee, Staff, Location
9,7
The hosts were wonderful, and super accommodating. They knew their city very well. We ended up drinking four cups of coffee with the amazing breakfasts because their coffee is out of this world. We also appreciated that they had a lift from the ground floor. Would definitely go back.
Zlatko M. Parovi Croatia, 7. rujna 2014.
Hotel Pension Columbus

Very nice staff, ideal position, good breakfast
9
OK
Rebecca S. Solo putnici United States of America, 29. kolovoza 2014.
I'd recommend this bnb to family and friends

Cleanliness, location, staff
9,3
The architecturally beautiful building is located near a metro underground station and along a quaint tree lined street. It is adjacent to a "downtown" area with familiar shops like h&m (just in case you need to purchase a cheap article of clothing you may have forgotten to pack). The breakfast is wonderful and the staff extremely pleasant. My room was impeccably clean as well as the facilities. The fixtures are older but well maintained and charming. My only complaint is the lack of wifi in the rooms - I had to be in the hallway for a connection. I will recommend this place to my friends and family.
Andrew B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 19. kolovoza 2014.
It depends what you are after.....

Love it! Love it! Love it!
9,7
If you are after a chain hotel with identical white towels, little plastics bottles of shampoo and anonymous staff then go elsewhere. I loved this hotel. Chris the hostess was friendly and helpful. The hotel had real character and the breakfast excellent. I will be staying again
Nicholas R. Solo putnici Australia, 25. svibnja 2014.
excellent

.
9
.
Pohyee L. Solo putnici Malaysia, 17. svibnja 2014.
good stay, though room is a little too small

comfortable bed, friendly staff, clean
8,3
the room is very small but i think it is true for most European hotels. bed is very comfortable and the host is very friendly. nothing to complain about. internet is available, breakfast is provided. Home made yogurt is delicious.
Kevin O. Parovi United States of America, 7. svibnja 2014.
Great service and location!

Staff service, location to metro/airport, included breakfast
10
It was a very pleasant stay. The owner was friendly and attentive to us. Breakfast was provided in the mornings and the rooms were clean/orderly. The shared bathrooms were no problem at all and also clean. It was quiet and enjoyable. Highly recommend staying here since it is only a short walk to the train as well which takes you into the center of the city.
Hanne R. Parovi Denmark, 6. travnja 2014.
Fantastic place - location perfect and very kindly

location, location and clean
9
Perfect

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Pension Columbus BerlinHotel Pension Columbus Berlin - Eksterijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - KafićHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - KupaonicaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Columbus Berlin - Bife


AS-AGWEB-3A03