ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berlin, Njemačka 10119 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotela Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotela Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Ulaz Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restoran Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restoran Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Kupaonica Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Kupaonica Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotela
Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Pogled Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Okružje Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotela Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotela Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Bife Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Recepcija Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Rekreacijski sadržaji Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Kupaonica Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba
Područje Mitte Broj soba: 35

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 11recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (11)
Razvrstati po:
Ken O. Grupe Norway, 22. lipnja 2014.
Good location

Location, hospitality, clean
7,7
Very good central location if you want to experience shops,cafes and charming districts. We had a nice room with a nice standard, but I wouldnt stay here in midsummer because of no air condition. Perhaps early spring and atumn is possibly the best time to stay there.
Patricia P. Solo putnici United Kingdom, 20. srpnja 2013.
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Parovi Israel, 24. lipnja 2012.
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Shopping Tip: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Katharina W. Poslovni putnici Germany, 25. kolovoza 2013.
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen

Lage, Service
6,7
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Krzysztof B. Poslovni putnici Germany, 22. ožujka 2013.
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung

Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
7,7
Harri M. Poslovni putnici Finland, 20. listopada 2012.
Erinomainen sijainti

Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
8
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Viktor S. Parovi Sweden, 8. srpnja 2012.
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Savjeti za putovanje: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Poslovni putnici Sweden, 10. svibnja 2012.
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Veldman J. Parovi Netherlands, 19. svibnja 2012.
leuk familie hotel met goede service

goed eglegen tramhalte voor de deur
8,3
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Iben B. Parovi Denmark, 22. travnja 2013.
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Pension Kastanienhof BerlinHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - UlazHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestoranHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestoranHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - KupaonicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - KupaonicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - PogledHotel Pension Kastanienhof Berlin - OkružjeHotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Eksterijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - BifeHotel Pension Kastanienhof Berlin - RecepcijaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Rekreacijski sadržajiHotel Pension Kastanienhof Berlin - KupaonicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - KupaonicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - KupaonicaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestoranHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska sobaHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestoranHotel Pension Kastanienhof Berlin - Interijer hotelaHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05