Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, North Reclamation Area, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Kupaonica Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Kupaonica Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Ulaz Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Predvorje Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Restoran Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Plesna dvorana Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Soba za sastanke Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Eksterijer hotela Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Plesna dvorana Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba
Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje North Reclamation Area Broj soba: 82

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 850recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (850)
Razvrstati po:
Laura G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. kolovoza 2015.
I love staying here every time we are at Cebu.

1. Friendly staffs 2. Great location 3. Cleanliness
8,7
As always...it was great.
Prijavi ovu recenziju
Pepito Y. Solo putnici Philippines, 18. kolovoza 2015.
the single bed is to small

clean the internet is good and the breakfast also
7
well i hope i can stay again in that hotel.becoz ther price is reasonble..
Prijavi ovu recenziju
Ma E. Parovi Philippines, 16. kolovoza 2015.
Just so-so

room is small, dark rooms, quite far
4,3
room is small, dark rooms, quite far
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Solo putnici New Zealand, 11. kolovoza 2015.
Value for money

Staff,price and reasonable location
8,7
Hard to beat for value for money
Prijavi ovu recenziju
Greg D. Solo putnici Australia, 1. kolovoza 2015.
Bagus

food, location and price
8
Nice
Prijavi ovu recenziju
Ma. L. Solo putnici Philippines, 25. srpnja 2015.
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Prijavi ovu recenziju
James L. Solo putnici United States of America, 23. srpnja 2015.
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Prijavi ovu recenziju
Choong H. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2015.
Friendly staff, Mediocre Location

Friendly staff
6,3
Pretty good stay in this hotel, has everything basic you would need and the hotel is clean. However the hotel is kind of out of the way. Location wise might not be the best but taxi drivers all know how to get to the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Solo putnici Philippines, 19. srpnja 2015.
good

location
6,7
it was ok!
Prijavi ovu recenziju
Robelyn C. Poslovni putnici Philippines, 18. srpnja 2015.
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Pier Cuatro grad Cebu Hotel Pier Cuatro grad Cebu  - KupaonicaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - KupaonicaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - UlazHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - PredvorjeHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - RestoranHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Plesna dvoranaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Soba za sastankeHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Eksterijer hotelaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Plesna dvoranaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02