Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Kupaonica Hotel Pier Cuatro Cebu - Kupaonica Hotel Pier Cuatro Cebu - Ulaz Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Predvorje Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Restoran Hotel Pier Cuatro Cebu - Plesna dvorana Hotel Pier Cuatro Cebu - Soba za sastanke Hotel Pier Cuatro Cebu - Eksterijer hotela Hotel Pier Cuatro Cebu - Plesna dvorana Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba
Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba Hotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 82

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 824recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (824)
Razvrstati po:
Ann Z. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. svibnja 2015.
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Obitelji sa malom djecom United States of America, 30. travnja 2015.
bad

location,the hostes, the bar
2
one person
David J. Solo putnici Australia, 29. travnja 2015.
Good hotel

Staff rooms location
9
Been there many times like
Michal L. Parovi Poland, 25. travnja 2015.
good location, fair value for money

location, staff performance, value for money
9
Cris E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. travnja 2015.
Value for money

Price, breakfast, staff
7
I always stay in this hotel every time I am in the city. It's cheap and I like that they offer buffet breakfast. Nice, courteous staff who are always ready to help and assist. I also like that they offer room service.
Cris E. Parovi Philippines, 12. travnja 2015.
Value for money

Price, buffet breakfat, staff
7,3
Not so good location but price makes up for it.
Ana M. Poslovni putnici Philippines, 11. travnja 2015.
Excellent hotel for solo traveller

Staff, location and breakfast
10
Breakfast was great; hotel staff were very accomodating; although room was basic but it was indeed neat and clean. Hotel was located in front of Arena which was some sort of a ktv for men but i didn't feel unsafe even for a second since there was 24hours security and there's always grab taxi that you can call.
Leticia H. Solo putnici United Kingdom, 29. ožujka 2015.
upcoming area so too quite for me

Friendly staff, room service and price
6,7
Apart from the broken toilet seat, inadequate shower, lack of clothing storage and bed covers, it was ok; after all it is only a 2* hotel
David T. Solo putnici United Kingdom, 24. ožujka 2015.
nice hotel

price, room internet, friendly staff
7,7
Well priced hotel with welcoming friendly staff and good food, good rooms with hot water shower, good aircon and only 1/2km from SM Mall, nothing wrong with this hotel just shame it wasn't in a better location, would recommend to anyone and stay there again myself, many thanks.
Normelyn G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. ožujka 2015.
Good Experience

Inexpensive, good location, parking in garage, free breakfast, good inexpensive food and helpful staff.
8
Excellent!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - KupaonicaHotel Pier Cuatro Cebu - KupaonicaHotel Pier Cuatro Cebu - UlazHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - PredvorjeHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - RestoranHotel Pier Cuatro Cebu - Plesna dvoranaHotel Pier Cuatro Cebu - Soba za sastankeHotel Pier Cuatro Cebu - Eksterijer hotelaHotel Pier Cuatro Cebu - Plesna dvoranaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska sobaHotel Pier Cuatro Cebu - Gostinjska soba


AM-AGWEB-4D04