ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Plaza Surabaya

Plaza Boulevard, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60271 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Bazen Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Restoran Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Restoran Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Spa centar Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Kupaonica Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Predvorje Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Kupaonica Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Apartman Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Kupaonica Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Apartman
Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Apartman Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Hotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 210
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 420recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (420)
Razvrstati po:
Mohamed B. Parovi Singapore, 12. ožujka 2015.
recommended hotel.stay

clean. efficient. gd location
9,7
Definitely a better experience than my previous stay(dec 2013) in d same hotel. The rooms are much cleaner esp the carpet n toilets. The aircon works well too. i has also seen better services by the staff n employees. Definitely coming back and infact had recommended families n friends to stay at this hotel.
Leonard S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. veljače 2015.
close to shops

location, spacious room
7,3
not so happy, because we have ordered baby cot but the staff inform us when we check-in that the baby cot was not available and have been broken for awhile.
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 28. prosinca 2014.
Good Hotel Centrally Located

Close to Shopping Mall, Friendly Staff and Nice Pool
8
Renata R. Parovi Indonesia, 29. studenog 2014.
good enough

location, cleanness, room
6,7
Pg H. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 27. rujna 2014.
Comfortable, Clean and Affordable

Location, Affordable and Comfortable
7,7
Enjoyed our stay at Surabaya Plaza Hotel. Always stayed at this hotel when we are in Surabaya. Nice room and friendly staff. We like the location as well.
Felix B. Parovi Indonesia, 10. rujna 2014.
Good Stay

Clean, good service, comfort room
8
Ananda D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 3. kolovoza 2014.
Nice place to stay

Location, staff performance,cleanliness
8
Lee K. Poslovni putnici Singapore, 11. srpnja 2014.
Comfortable & Cleanliness Stay

Good variety of breakfast, Easy access to shopping mall, Friendly staff
8,3
Comfortable stay in an city hotel. Easily access to shopping mall.
Edi P. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. srpnja 2014.
very nice place

location, price, and easy to catch
8
very nice hotel
Subramaniam N. Solo putnici Malaysia, 28. lipnja 2014.
worth for my stay

clean good location
8
great really enjoyed my stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Plaza Surabaya SurabayaHotel Plaza Surabaya Surabaya - BazenHotel Plaza Surabaya Surabaya - RestoranHotel Plaza Surabaya Surabaya - RestoranHotel Plaza Surabaya Surabaya - Spa centarHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - KupaonicaHotel Plaza Surabaya Surabaya - PredvorjeHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - KupaonicaHotel Plaza Surabaya Surabaya - ApartmanHotel Plaza Surabaya Surabaya - KupaonicaHotel Plaza Surabaya Surabaya - ApartmanHotel Plaza Surabaya Surabaya - ApartmanHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaHotel Plaza Surabaya Surabaya - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07