Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20152 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Eksterijer hotela Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Ulaz Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Pub/salon Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Kupaonica
Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Bife Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Kafić Hotel Polonia Medan - Luksuzni salon Hotel Polonia Medan - Sadržaji Hotel Polonia Medan - Recepcija
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 135recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (135)
Razvrstati po:
Sucipto S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
It's cheap

Cheap, comfort and near th city
8
It's ok
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 12. lipnja 2015.
cleans

good design
6
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Prijavi ovu recenziju
Marise R. Solo putnici Australia, 10. lipnja 2015.
Stopover in Medan

The staff were competent with English and able to help me with my tourist needs during the day's stay.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Cheyenne U. Grupe United States of America, 25. svibnja 2015.
Very pleasant stay.

The staff was outstanding, the food was excellent, and the hotel overall was very nice.
9
Prijavi ovu recenziju
Edward I. Parovi Malaysia, 11. svibnja 2015.
Facilities

Location
5,3
The stay was fine. However the management should look into providing good hot water facilities. Meanwhile housekeeping also needs improvement. Toilet left without towels after 1st day and need to make multiple requests on Day 2.
Prijavi ovu recenziju
Tan K. Parovi Indonesia, 7. travnja 2015.
embassy staff

location is good. peacefull. furniture need to be improve .
8,7
Good staff. Breakfast is fine. Staff is friendly. Value for money.
Prijavi ovu recenziju
Boon K. Poslovni putnici Malaysia, 2. travnja 2015.
Decent Hotel

Location and Staff
6
The location was pretty good as it was away from the busy streets of Medan City which is less noisy. Staffs were very good and friendly and that is something to compliment. However, the problem was with the Wifi at the time of stay where it was not working and everyone has to log in at the lobby. The lobby however was infested with mosquitoes and there was just no way that a person could sit at the lobby for more than 30 mins without being evicted by mosquitoes. The management should look at this issue seriously. Other than that, it was a pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
Nursiah T. Parovi Indonesia, 1. travnja 2015.
Affordable and pleasant

Good location, friendly staff and comfortable room
8
I think that the hotel need to renovate the rooms. Air conditioning was not cold enough for me. Other than that it was a pleasant stay with good location.
Prijavi ovu recenziju
Hasudungan A. Solo putnici Indonesia, 21. ožujka 2015.
Old hotel, a bit overpriced.
5,3
Overall is average since I stayed there because the location is within walking distance to the wed ceremony I attend. This hotel need to refresh their interior, refurnish their rooms and place a taxi line in the hotels. I feel that the price is a bit too much for all I got . Design is too old, need refreshment, food just average but is cheap, not easy to find taxi infront of the hotel, room is big, sometimes bug is in the room.
Prijavi ovu recenziju
Eriyan T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. ožujka 2015.
Nice hotel

Strategic location, great staff, and not too expensive
7,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Eksterijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - UlazHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Pub/salonHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - Luksuzni salonHotel Polonia Medan - SadržajiHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - PredvorjeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03