ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20152 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Eksterijer hotela Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Ulaz Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Pub/salon Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke
Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Hrana i piće Hotel Polonia Medan - Rekreacijski sadržaji Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Bife Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 95recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (95)
Razvrstati po:
Ivo F. Grupe Indonesia, 21. listopada 2014.
too old, smell not good, wont come again, sorry..

only because its location.
3,7
Room, furniture, smell too old, and the towel...somekind 'kusam'..., the aircondition very noisy. Agoda told its about 28 sqm, I dont think so it is..
Mariancon S. Parovi Indonesia, 10. listopada 2014.
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Solo putnici Saudi Arabia, 3. listopada 2014.
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Grupe Malaysia, 1. listopada 2014.
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.
Wong W. Poslovni putnici Malaysia, 28. rujna 2014.
cheaper but only for stay without better

old hotel, not proffesional staff, just for sleep.
4,7
this hotel got swimming pool & gym room.just all the thing is old already. 1st day when check in the staff mention to me got port for the internet since i'm asking for the Wifi. But at the end there are don't have any port there, just the telephone port which need to pay. Even it got wifi but the signal very low even the router just in front of the room. Staff even no bothering us for it, just come in to see and say don't have. On last day, the staff even come to our room and ask us is we going to check out but the that time just only 10am!!(feel like the staff want us to go) All facility very old , entertainment building on left side and restaurant inside hotel is been closed for long time. Not recommend to stay here if you wish having a good day..
Rina G. Poslovni putnici Indonesia, 19. rujna 2014.
price is good

location, price and clean
6,7
Good
Lily S. Poslovni putnici Indonesia, 3. rujna 2014.
ctre of twn and veri nice place

clean friedly and vaable
7,3
nothing to comlai nice hotel
Johan H. Poslovni putnici Indonesia, 28. kolovoza 2014.
comfort

clean
6,7
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Murugan R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 22. kolovoza 2014.
cheap and nice

fast check in, fast wifi and room clean
8,7
the room was nice, wifi was fast n good connections, room clean, good location near to city center, price cheap and overall good !
Wong C. Poslovni putnici Singapore, 14. kolovoza 2014.
Good. clean n comfortable.

Good location. reasonably priced and good wifi
8,3
Splendid and will book same again in my next visit.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Eksterijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - UlazHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Pub/salonHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - Rekreacijski sadržajiHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - Luksuzni salonHotel Polonia Medan - SadržajiHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - PredvorjeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B01