ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20152 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Eksterijer hotela Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Ulaz Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Pub/salon Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke
Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Soba za sastanke Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Hrana i piće Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Bife Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Kafić
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 110recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (110)
Razvrstati po:
Azri R. Parovi Malaysia, 29. prosinca 2014.
Good stay...

Good stay...
6
Azri R. Parovi Malaysia, 26. prosinca 2014.
Good stay...

Good stay...
6
Wong C. Poslovni putnici Singapore, 20. prosinca 2014.
a hotel to lodge must have basic comfort level

staff are well mannered. attentive
7
Could have been better as my room wasnt cold enough despite engineering trouble shot. They wanted to change my room but i hated unnecessary packing n unpacking
Jayaratha K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 2. prosinca 2014.
Very Poor & Unconfortable
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Zainol A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. studenog 2014.
Room cleaned, ammenities given, housekeeping good

location, food and service
8
Overall is good, no complaints from families members, children enjoyed the swimming pool, and the breakfast buffet was good too.
Nur H. Grupe Malaysia, 3. studenog 2014.
good comfortable and best

best good nice place
10
Very good for all good staff and best for all ..good food
Ivo F. Grupe Indonesia, 21. listopada 2014.
too old, smell not good, wont come again, sorry..

only because its location.
3,7
Room, furniture, smell too old, and the towel...somekind 'kusam'..., the aircondition very noisy. Agoda told its about 28 sqm, I dont think so it is..
Mariancon S. Parovi Indonesia, 10. listopada 2014.
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Solo putnici Saudi Arabia, 3. listopada 2014.
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Grupe Malaysia, 1. listopada 2014.
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Eksterijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - UlazHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Pub/salonHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - Luksuzni salonHotel Polonia Medan - SadržajiHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - PredvorjeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - Kafić


AS-AGWEB-3C03