Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20152 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Polonia Medan - Recepcija Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Gostinjska soba Hotel Polonia Medan - Apartman Hotel Polonia Medan - Apartman Hotel Polonia Medan - Luksuzni salon Hotel Polonia Medan - Hrana i piće Hotel Polonia Medan - Kupaonica Hotel Polonia Medan - Interijer hotela Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Bazen Hotel Polonia Medan - Bazen
Hotel Polonia Medan - Sadržaji Hotel Polonia Medan - Bife Hotel Polonia Medan - Bife Hotel Polonia Medan - Kafić Hotel Polonia Medan - Kafić Hotel Polonia Medan - Kafić Hotel Polonia Medan - Kafić Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Luksuzni salon Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness Hotel Polonia Medan - Dvorana za fitness
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 194

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 160recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (160)
Razvrstati po:
Nelson M. Poslovni putnici Indonesia, 28. siječnja 2016.
Good hotel

Convenion hotel
9
I think this hotel the best in Medan town
Prijavi ovu recenziju
Robert W. Poslovni putnici United Kingdom, 1. prosinca 2015.
good value for money

location, aircon,size
6,7
thius is an adequate hotel but the food is aweful, The beer is very overpriced at Rps 48k for a small bottle and it wasn't even cold
Prijavi ovu recenziju
Sundaralingam R. Grupe Malaysia, 24. studenog 2015.
Hotel stay average good and convenient stay

Staffs courteousness
7,3
smoking are allowed in lobby swimming pool was in maintenance during my stay
Prijavi ovu recenziju
Wima S. Poslovni putnici Indonesia, 17. studenog 2015.
Input or suggestion

1. Good location, accepted price, good wifi
5,3
Kasur dan bantalnya Keras sehingga tdk nyaman utk tidur atau istirahat.
Prijavi ovu recenziju
Effendi H. Poslovni putnici Indonesia, 13. studenog 2015.
Horrible Hotel

- very dirty restaurant
2,7
1) very poor staff performance 2) housekeeping response is slow 3) very dirty restaurant....totally lacking in hygiene 4) poor taste of foods 5) restaurant and lobby are full of cigeratte smoke 6) dirty swimming pool....never change the water for ages
Prijavi ovu recenziju
Mohamed S. Poslovni putnici Malaysia, 13. studenog 2015.
good for money

b fast,clean,good staff
3,3
Prijavi ovu recenziju
Hanizasurana H. Poslovni putnici Malaysia, 8. studenog 2015.
Overrated and not worth for money

Large size room
5
Absolutely upset with almost everything here. totally opposite from what was described in the website. Every corner of the room has no internet signals and we hv to go outside the room near lifts to get at least one bar connection. Immediately outside our room at level 6 some renovation construction are going on and the scenery outside the door are really unpleasant and i feel the room should be vacant instead of allowing us to stay. The lift and the entire ceilings are too old. Full of cigarrette smoke odor along the corridor. Floor in the room are too dusty n only one pair of of bedroom slipper provided. We went down for breakfast at 9 am and there was no more milk available for cornflakes, no more tea or coffee. Only fruits, cakes n fried rice were left for breakfast. Thank God after i make a complaint to one of the staff that they opened one bottle of milk for us for one cup of tea and one bowl of koko crunch. We were supposed to stay for 2 nights but we hv no choices but to check out after one night and went to another hotel.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 26. listopada 2015.
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 23. listopada 2015.
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 22. listopada 2015.
cleans

good design
6
Had a very comfortable stay. Proximity to main attractions makes it so much better
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - RecepcijaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - Gostinjska sobaHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - ApartmanHotel Polonia Medan - Luksuzni salonHotel Polonia Medan - Hrana i pićeHotel Polonia Medan - KupaonicaHotel Polonia Medan - Interijer hotelaHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - BazenHotel Polonia Medan - SadržajiHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - BifeHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - KafićHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - Luksuzni salonHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Dvorana za fitnessHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastankeHotel Polonia Medan - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02