Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road, Clarke Quay, Singapur 169879

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2441recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (2441)
Razvrstati po:
Swee Y. Poslovni putnici Malaysia, 14. travnja 2016.
Value for money
4
Location is ok. The room is generally clean and comfortable but small. Could've been better if the air-conditioning is cooler.
Prijavi ovu recenziju
Andy Q. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 17. ožujka 2016.
Promotional price would be better
4
Room size is very small, limited facilities to compromise price and location
Prijavi ovu recenziju
Renee S. Solo putnici Australia, 10. ožujka 2016.
Quiet hotel away from the hustle and bustle of Sin
5,3
Very affordable hotel with easy access to Chinatown. Friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Neil W. Parovi United Kingdom, 8. ožujka 2016.
Good value for the money
5,3
Nice clean hotel. Location not the best. Clarke key is around 15min walk.
Prijavi ovu recenziju
Serena C. Solo putnici Australia, 3. ožujka 2016.
Still one of my favourites
6,7
I go here so often what more can I say. Staff is great, most of them Restaurant has amazing food, great for meetings. the laksa is to die for. Francis is a great guy also. Its also near chinatown.
Prijavi ovu recenziju
Ip Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. ožujka 2016.
nice staff!!!!

nice staff, special room
8
the staff so nice and friendly...a bit far from station...walk around 15 mins from china town...
Prijavi ovu recenziju
Eng C. Poslovni putnici Singapore, 19. veljače 2016.
Small cosy no fuss hotel.

Quiet n nice greenery
6,3
Satisfied though getting taxi is a problem. Staff should be more helpful and take iniative to book taxi for guest.
Prijavi ovu recenziju
Tengshin N. Poslovni putnici Malaysia, 19. veljače 2016.
Strategic location
5
Convenient and strategic location
Prijavi ovu recenziju
Say Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. veljače 2016.
Poor location with poor staff service
2,3
The hotel is located up on a hill, which is far for family with stroller to go to MRT. It isn't a good place for family with young children! It's not as convenient as it claims, furthermore it's located in China town not Clarke Quay as stated in the address! The staff treated us with sour face, but at least they fulfilled our requests. But the overall feeling is like I need to get my job done but I'm not happy with my job. As a traveller I don't look forward to those sour faces! The side lift (smaller size lift) is lacking of Ventilation which in the end we felt vomiting after reaching level 9! The cleaner did not refill the shampoo and shower gel for us which in the end of the 2nd day stay we have nothing to shower with?!! It is truly an awful experience!! We will never go back again!
Prijavi ovu recenziju
Joyce N. Parovi Singapore, 14. veljače 2016.
Normal stay
4,3
Only plus point was there was a bathtub and room is clean. Not much hotel facilities, have to go down to rent dvds, stereo set is not suited for iPhone 6 to plug in. Unable to use the room equipments.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Re Pearl’s Hill SingapurHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Plesna dvoranaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - UlazHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08