Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Clarke Quay, Singapur 169879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Plesna dvorana Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Predvorje Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Predvorje Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Restoran Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Restoran Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Hrana i piće Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Ulaz
Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica
Područje Clarke Quay Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2311recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2311)
Razvrstati po:
Tara T. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
small rooms, great service, but poor accessibility

service, cleanliness, colour
6
Albert T. Grupe Malaysia, 28. lipnja 2015.
Gem...

Location,value for money, staff
9,3
The location is just nice when it is only few mins walking distance to the nearest mrt station. The room is cozy , the bed and pillow is really comfortable. I would definately recomend to others
Rachael G. Parovi Singapore, 27. lipnja 2015.
Room condition

Not satisfactory.
5,3
Room cleanliness need to be improved: 1) Blanket is dirty (with stains) 2) Carpet floor is damp (suspect water leaking out from toilet ) 3) shower hose broken.
Sandeep V. Poslovni putnici India, 26. lipnja 2015.
Not a good Hotel

Retro look
5,7
it was not a good experience.I checked in at 3PM and I found the drain of sink in the bathroom was choked. I informed the reception and went for the meeting. I came back in night and check the sink, it was still choked. Room condition was not good. table is very old. No value for money.
Livindharaj T. Parovi Singapore, 24. lipnja 2015.
Hotel Re Pearl's Hill

The stuff, the design the bar
4
I was nt that good stay I would say.
Darren S. Parovi Singapore, 24. lipnja 2015.
Small rooms, com fortable beds, easy check out

Small rooms, com fortable beds, easy check out
6
Small rooms, com fortable beds, easy check out
Chzeehwa C. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2015.
so far ok ...

staff good food good got traspo
8,3
good
Darren S. Parovi Singapore, 9. lipnja 2015.
Small rooms, com fortable beds, easy check out

Small rooms, com fortable beds, easy check out
8
Small rooms, com fortable beds, easy check out
Shahidah M. Solo putnici Singapore, 7. lipnja 2015.
Its was relaxing

Comfort , relax, friendly staff
8
Ita was alright...
Cheng Y. Parovi Singapore, 6. lipnja 2015.
Location is lousy. Tedious walk to mrt, bus stop.

Clean, green as in hotel surrounding and bright colours
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Re Pearl’s Hill SingapurHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Plesna dvoranaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Hrana i pićeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - UlazHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01