Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Re Pearl's Hill

175A Chin Swee Road , Clarke Quay, Singapur 169879 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Plesna dvorana Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Predvorje Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Predvorje Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Restoran Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Restoran Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Hrana i piće Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Ulaz
Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotela Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska soba Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica Hotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica
Područje Clarke Quay Broj soba: 140
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2295recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2295)
Razvrstati po:
Haidea D. Parovi Singapore, 21. svibnja 2015.
good location

location design friendly staff
7,7
Pleasant stay will definitely visit again
Roger T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. svibnja 2015.
Restaurant Manager Danny Foo is hospitable

lifts were spacious n strategically situated. designs within the room are retro. shuttle bus is available to nearest mrt.
8,3
Constructive Feedback: The lounge is closed for renovation. It was not mentioned in lift or other posters/signboards, thus we are looking forward to visit it, but was disappointed.
Darren S. Parovi Singapore, 9. svibnja 2015.
Good Bed Good View Good Service

Good Bed Good View Good Service
8
Good Bed Good View Good Service
Boon K. Poslovni putnici Singapore, 5. svibnja 2015.
enjoyable stay

clean, nice decor, good value for money
8,7
Fun and enjoyable
Genming C. Poslovni putnici Singapore, 2. svibnja 2015.
Nice and cozy

Cozy, helpful staff and food
6,3
Nice and cozy, just a bit far from MRT and have not much food section
Yee F. Parovi Malaysia, 1. svibnja 2015.
relax stay

DVD service, friendly staff, shutter bus service
8,3
nice hotel.
Wenxia V. Parovi Singapore, 24. travnja 2015.
Overall ok

1) bed 2)quiet 3)cheap
6
overall was good...
Michael B. Parovi United Kingdom, 23. travnja 2015.
Cheap all round
4,7
Good points. Close to centre. Some staff performed well Bad. The rooms are small. Pillows rubbish.I wonder if this is why you can upgrade for a price!? Restaurant food very poor. My wife had a steak sandwich which was full of gristle. I pointed this out to the waiter saying you can't serve food like this, and just said sorry, and still charged me. They sold me Deal on larger at £4 a pint, and then brought me a half. When I said this is not right, again he said sorry but did nothing. The front desk staff were very helpful
Sim L. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Noisy. Smelly
2
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Isaac S. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Value

Quiet, friendly staff, value
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Re Pearl’s Hill SingapurHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Plesna dvoranaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - PredvorjeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - RestoranHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Hrana i pićeHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - UlazHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Eksterijer hotelaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Gostinjska sobaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - KupaonicaHotel Re Pearl’s Hill Singapur - Kupaonica


AS-AGWEB-3C06