Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Kupaonica Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela
Područje Bugis Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 803recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (803)
Razvrstati po:
Bruce C. Poslovni putnici Australia, 11. lipnja 2015.
Quiet, comfortable and ideal location

It was extremely quiet, the room layout and location to major shopping centre.
7
Excellent, so quiet and rooms were very comfortable and serviced well. Sometimes a little difficult to get a taxi but the staff always oblidging
Kishen V. Solo putnici Singapore, 11. lipnja 2015.
Not Impressed

Clean Toilet, Spacious Toilet, and comfortable bed
5,3
It was fine but not i felt it should have been better, being a 4 star hotel. The thermostat in the room wasn't working and was unable to adjust the temperature.
Tan C. Parovi Malaysia, 1. lipnja 2015.
-

-
6,7
-
Chow S. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2015.
nice

room and the check in receptionist
6,7
Nice n comfortable romm. But no lift to hotel
Yih T. Poslovni putnici Malaysia, 23. svibnja 2015.
Good location, old hotel, price slightly high

Location. Free Wifi with good speed, Location
6,7
Shihtsan T. Poslovni putnici Taiwan, 11. svibnja 2015.
Not a comfortable stay

Breakfast not good, room so so
5
Hong H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. svibnja 2015.
Big and comfortable room

Big, Good location, Early check-in
8
Big, Good location, Early check-in
Thye W. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 6. svibnja 2015.
A fantastic city hotel

Location Location and location
9,3
Overall it was a good hotel to stay in as the room was clean and the right location for shopping, food and MRTs' were right next door.
Abhishek R. Obitelji sa malom djecom India, 5. svibnja 2015.
Hotel Royals

Very close to Bras Basah MRT, Good location, Decent food
10
Thye W. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 5. svibnja 2015.
A fantastic city hotel

Location Location and location
9,3
A good stay overall as we need a clean and quiet hotel. The location was the deal maker as we were close to MRTs', food and shopping. The rooms did not smell of any smoke and was quite clean. We would stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Royal @ Queens SingapurHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotelaHotel Royal @ Queens Singapur - KupaonicaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salonHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01