ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Kupaonica Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela
Područje Bugis Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 782recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (782)
Razvrstati po:
Shakhawat H. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 26. ožujka 2015.
All inclusive Hotel

Location, large room, friendly staffs
7,3
Getting a hotel including breakfast, swimming pool & large room with a lower price in Singapore is very hard. Hotel Royal @ Queen is that kind of. Although the hotel is old & needs some renovation, their standard & service was satisfactory.
Tan C. Parovi Malaysia, 15. ožujka 2015.
Good location

Clean, spacious & comfortable room
7,3
Yap M. Parovi Malaysia, 6. ožujka 2015.
Value for money

Location ez to find. Big room and friendly staffs
7,7
Easily located. Value for money. Big room with friendly staffs.
Chien-Hung Y. Poslovni putnici Taiwan, 4. ožujka 2015.
location is good only

very convenient to food court
6
Kevin T. Poslovni putnici Malaysia, 25. veljače 2015.
value for money

big rooms, good location, great service
8
except for the omelette lady at breakfast who needs serious service training, everything else about the hotel exceeded my expectations. Rooms and toilets were big for the rate that i got and its a big deal as some hotels in singapore can be tiiiiiny
David G. Parovi Australia, 22. veljače 2015.
another pleasant stay

location, room size and best pillows ever
8,3
this was our 3rd stay and will come back again. Beds and pillows are great, very comfy rest. Pool is private, clean and warm. Buffet breakfast offers a great variety and range of dishes, including in our room rate - my only complaint is the coffee YUCK. they need to find a nicer coffee, tastes like mud. I BYO. Other than that, a block from the markets and shops, taxi's easy to get or the train network 200 metres away.
Jimmy T. Parovi Singapore, 21. veljače 2015.
my stay at queen royal hotel

clean and tidy
9,3
Excellent. Will come back again.
Pauline T. Poslovni putnici United Kingdom, 23. siječnja 2015.
Convenient Location

Location
8,3
A reasonably priced hotel conveniently close to Clarke Quay and other places of interest. Generally the hotel service, cleanliness, breakfast, room size were good. Very close to MRT station at Bras Basah. My only negative point is that the aircon was not controllable from the room - it just blasted away all the time. It was way too cold for me.
Edrea J. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. siječnja 2015.
Old hotel

Convenience
6,7
Martin A. Solo putnici Singapore, 17. siječnja 2015.
Great comfortable stay.

Reception was hospialable and friendly staff. Rooms were big and clean. Amenities nearby were great
10
Great stay, would certainly return back.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Royal @ Queens SingapurHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotelaHotel Royal @ Queens Singapur - KupaonicaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salonHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B04