Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Kupaonica Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela
Područje Bugis Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 793recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (793)
Razvrstati po:
Hong H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. svibnja 2015.
Big and comfortable room

Big, Good location, Early check-in
8
Big, Good location, Early check-in
Thye W. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 6. svibnja 2015.
A fantastic city hotel

Location Location and location
9,3
Overall it was a good hotel to stay in as the room was clean and the right location for shopping, food and MRTs' were right next door.
Abhishek R. Obitelji sa malom djecom India, 5. svibnja 2015.
Hotel Royals

Very close to Bras Basah MRT, Good location, Decent food
10
Thye W. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 5. svibnja 2015.
A fantastic city hotel

Location Location and location
9,3
A good stay overall as we need a clean and quiet hotel. The location was the deal maker as we were close to MRTs', food and shopping. The rooms did not smell of any smoke and was quite clean. We would stay there again.
Maileen M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. svibnja 2015.
Nice place to stay but got some disappointments.

Location, cleanliness
8
Felt very disappointed during check-in because of a female staff who required us to get and pay for an extra bed because we have 2 kids. Although i insisted that their hotel policy in the internet says kids aged 3-12 may stay free if using existing beddings, she was so firm to get this extra bed because i have 2 kids. Good thing the manager refunded what i paid for the extra bed when i complained about it the next day. No complimentary water. Room is smaller than i expected.
Alia M. Solo putnici Australia, 28. travnja 2015.
very unclean
4
Way over priced . Unclean. dirty sheets when i arrived and they didn't even change the sheets after repeated requests.
Collen T. Parovi Singapore, 26. travnja 2015.
Customer service is bad.

Location is good. Room is nice.
6
Staff service is no good
Mehdi A. Poslovni putnici New Zealand, 2. travnja 2015.
Comfortable and practical

location, room size
8,3
The hotel is in a very good location with access to many different restaurants, SMRT and within a walking distance to Singapore Management University. For someone who is travelling for work, the room is of a good size and there is a fairly comfortable workspace available (executive room).
Shakhawat H. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 26. ožujka 2015.
All inclusive Hotel

Location, large room, friendly staffs
7,3
Getting a hotel including breakfast, swimming pool & large room with a lower price in Singapore is very hard. Hotel Royal @ Queen is that kind of. Although the hotel is old & needs some renovation, their standard & service was satisfactory.
Tan C. Parovi Malaysia, 15. ožujka 2015.
Good location

Clean, spacious & comfortable room
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!


AS-AGWEB-3A04