ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Kupaonica Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon
Područje Bugis Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 728recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (728)
Razvrstati po:
Yuniaty D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. kolovoza 2014.
good location

near mrt station and mall
7,3
it's a good hotel, price also in the middle range, and the place quite cozy, near mall n mrt
Noorashikin A. Parovi Singapore, 12. kolovoza 2014.
Good Hotel

Nice & big room,affordable
8
Great!! Enjoy so much...
Buntita P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 11. kolovoza 2014.
clean bed and towel, near MRT

Near MRT, comfort room, good breakfast
7,3
It is a good choice for Singapore. The hotel is just 100 m. from MRT. Clean room, but we found a roach in room.
Ditsapong W. Poslovni putnici Thailand, 24. srpnja 2014.
dont expect.

close to MRT
5,3
Not professional clean up a room.
Parovi 23. srpnja 2014.
Poor service

Apart from the location which was near the train station, service was poor.
4,3
The stay at the hotel was a very bad experience give the poor service provided by the h
Jason V. Solo putnici Australia, 16. srpnja 2014.
Very good! Unexpected! Bugis is a great hidden gem

Location, comfort and price
8
Very good. Not pretty from the outside but a really good hotel inside. Location is great. Bugis has wonderful shopping and cultural areas. Singapore art museum. National art gallery etc. also many hidden cultural hubs. I would stay again. Wifi is great, beds comfy and very clean. The breakfast was ordinary, restaurant could use an upgrade in terms of decor and menu.
Lionel P. Parovi United States of America, 5. srpnja 2014.
Great location

Walking distance to Bugis junction shopping mall, Bugis Street, and Slim Lim Square
8,7
From the time we checked in to the time we departed we were treated exceptionally well by the friendly staff. This property is great if you are budget conscious but don't want a room that looks and feels like a hostel. I would definitely stay here again.
Chew T. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2014.
not bad

early check in at 7am
8
good location, early check in at 7am good for tourist.
Aleksandre M. Parovi Georgia, 29. lipnja 2014.
Good hotel in general but not good breakfast

Location. Price
6
Pleasant. Good location, good stuff. Everything is arround in walking distance
Nari Y. Solo putnici South Korea, 25. lipnja 2014.
Comfortable and freindly

Freindly steff , colse the MRT and good room condition
8,7
It was realy Comfortable and nice. The hotel is located near by MTR so we saved time. I hope to vist to singapor again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Royal @ Queens SingapurHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotelaHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotelaHotel Royal @ Queens Singapur - KupaonicaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon


AS-AGWEB-3C05