ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Royal @ Queens

12 Queen Street , Bugis, Singapur (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela Hotel Royal @ Queens Singapur - Kupaonica Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Recepcija Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska soba Hotel Royal @ Queens Singapur - Restoran Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Bazen Hotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salon Hotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela
Područje Bugis Broj soba: 231
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 754recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (754)
Razvrstati po:
Chee M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. prosinca 2014.
Well-managed hotel in a convenient location

Close to MRT, quiet and within walking distance to nearby shops
8
Had and enjoyable and comfortable stay. Staff is helpful, friendly and efficient and check-in and out process is a breeze. Will visit again in the future.
Hien N. Poslovni putnici Vietnam, 13. prosinca 2014.
BAD Hotel
3,3
I have stay this hotel many time. 2 years before it is OK But in this year I have stayed 2 times, 1 in Jun and 1 in Dec Cleanness: terrible in Toilet seat, on table, on bed very dust, there is smell in room Noise by staff, guess... Tooth brush is damage (brushes is split out of handle and it is made my wife neck hurt)
Jimmy K. Poslovni putnici Indonesia, 10. prosinca 2014.
nice and confortable

clean , nice and cool
10
Trisnowati E. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. prosinca 2014.
Nice old hotel

Location near bugis, large room, near mrt brasbasah
7
Overall good, stay 2 nights.high floor. Early check in , very nice . i travel with my mom in wheel chair and my sister. breakfast if its free fine, if additional it's overprice. Better walk near mrt bras basah there is kopi tiam 24 hours. nice and consider to stay again.Staff also friendly.
Alonzo S. Poslovni putnici United States of America, 26. studenog 2014.
Comfortable, close proximity and friendly

1. Check in/check out was efficient, I arrive early 7am and was able to put me in a room right away and did not have to wait till the regular check in time.
7,3
Alphonsus C. Poslovni putnici Singapore, 23. studenog 2014.
Good if you need an early check in

Early check in / Free wifi /
6,3
Loved the early check in and free wifi. Carpark was really small I must say, makes it difficult to manouvere my vehicle. Staff was friendly. Room was of standard size but the bed was not very comfortable. Aircon unit was rather noisy, kept me awake for awhile.
Dr A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 22. studenog 2014.
Satisfactory

Good location, good access to shopping and eateries and easy access to transporting.
6,7
Satisfactory.
Ng K. Poslovni putnici Hong Kong, 16. studenog 2014.
Location is okay , but room is old

Location
4,3
Location is good, but room is old. Toilet drainage has problem
Rashmit G. Poslovni putnici India, 12. studenog 2014.
Nice budget hotel

centrally located at city centre
5,3
Netiska A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. listopada 2014.
Clean room, great location

Great location, comfortable & clean rooms, value for money
8
The room was very clean & comfortable. Great location & value for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Royal @ Queens SingapurHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotelaHotel Royal @ Queens Singapur - KupaonicaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RecepcijaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - Gostinjska sobaHotel Royal @ Queens Singapur - RestoranHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - BazenHotel Royal @ Queens Singapur - Pub/salonHotel Royal @ Queens Singapur - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B02