ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Eksterijer hotela Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Sadržaji Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Kupaonica Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Balkon/terasa
Hotel S8 Bali - Spa centar Hotel S8 Bali - Spa centar
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 41
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 398recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (398)
Razvrstati po:
Hin T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. studenog 2014.
Good Location

Location, Location, Location
6,3
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Michael K. Solo putnici Australia, 3. rujna 2014.
Value for Money

Value, Location, Age
7,7
Hi Everyone, I stayed at S8 for 4 nights. Is very good value Hotel, converted into Hotel in 2013 the rooms are in good condition. Good facilities for a room of this price. Would be nice to have a fridge in the room is the only thing missing really. Great location for bars, nightclubs, but far enough away to have quiet sleep. Would stay here again.
Paul M. Solo putnici Australia, 30. kolovoza 2014.
Kuta

Good location , well priced and comfortable
8
Staff very friendly and obliging , good hotel
Anh C. Grupe Vietnam, 14. srpnja 2014.
Nice hotel

Clean Room, Center, Cheap Price
8
Comfortable
Huey I. Poslovni putnici Singapore, 10. srpnja 2014.
nice n relax

simple , nice n cosy
7,7
2nd time stay, now the pool is done but i didn't have time to try it, but it look great. all's nice but staffs should avoid talking too loudly in the middle of the night
Hatta H. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2014.
afordable and adorable..

friendly staffs, strategic area, good service
10
I met few staffs there and they are totally good and friendly... the swimming pool was small but enuf to make u happy,... love the location, near to legian (bars n clubs) and kuta beach... well, i would come again...
Ganda S. Solo putnici Indonesia, 28. travnja 2014.
just so so

just access
4,3
Poor staff service (no smile) for domestic traveller, and not prepare room (such as : empty soap, tissue) for new guest
Pierre L. Poslovni putnici France, 19. ožujka 2014.
very substandard rooms, with small window, scary

nothing, absolutelly nothing...
3,7
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Constance W. Grupe Malaysia, 17. ožujka 2014.
bad experience

nothing
5
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Jade C. Parovi Australia, 16. ožujka 2014.
Good budget hotel

Location, rate, close to beach
5,7
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel S8 BaliHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Eksterijer hotelaHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - SadržajiHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - KupaonicaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Balkon/terasaHotel S8 Bali - Spa centarHotel S8 Bali - Spa centar


AS-AGWEB-3A08