Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Kupaonica Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Kupaonica Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Kupaonica Hotel S8 Bali - Kupaonica Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Gostinjska soba
Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Predvorje Hotel S8 Bali - Recepcija Hotel S8 Bali - Eksterijer hotela Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Eksterijer hotela Hotel S8 Bali - Sadržaji Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Sadržaji
Mjesto: Kuta Broj soba: 41
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 373recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (373)
Pierre L. Poslovni putnici France, 19. ožujka 2014.
very substandard rooms, with small window, scary

nothing, absolutelly nothing...
3,7
Scracy rooms, small, not clean, red lights on front of room.
Constance W. Grupe Malaysia, 17. ožujka 2014.
bad experience

nothing
5
The hotel is very noisy especially at night, the room is smelly due to heavy chlorine pour in the washroom.
Jade C. Parovi Australia, 16. ožujka 2014.
Good budget hotel

Location, rate, close to beach
5,7
We only stayed at S8 hotel for a couple of nights as we were travelling around Bali after Kuta. The hotel is very basic but no problems and good for a short stay. They are still in the process of fully finishing the hotel.
Nik A. Grupe Malaysia, 2. ožujka 2014.
Nice! and easy excess to many places!

Cheap! Convenience! Comfortable!
9
So convenience and easy excess to the Kuta Beach, shopping centre and massage & spas!
Selli S. Grupe Indonesia, 28. siječnja 2014.
Poor service perfomance

Poor service, slow respons and not friendly
5,3
I was loose my legong pie(famous balinese snack) in my room, the staff respons so slowly and blaming guest. Not helpfull staff and useless cctv.for the first time i got this bad experience when im staying in the hotel that i book from agoda.i think this only because of the poor services from the hotel staff.i know this only little things not really valuable but this is for the first time i loose my stuff and the ridiculous things is only snack.im really dissapointed bout the staff respons.
Norshila M. Parovi Malaysia, 22. siječnja 2014.
Great

Facilities,attractions,swimming pool
6,7
Great service,good facilities. The problem is we cannot connect the wifi while we were in the room.
Indrawan J. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 15. siječnja 2014.
Budget hotel near Kuta beach

Surrounding by shopping area, near with beach and cheap
7,3
Good enough for resting while our schedule were outside of hotel (took a private tour by rent a local driver car) Overall this hotel was recommended only for staying, shopping, and nightlife since it's near with the club.
Felix B. Parovi Indonesia, 11. siječnja 2014.
Good Stay

value for money, good service, basic room
8
Chin K. Grupe Malaysia, 3. siječnja 2014.
budget clean hotel , good location.

friendly staff, clean, cheap prices
7
Cheap hotel price. .With clean room, standard facilities, new swimming pools. .strategic location. .value for money!
Chin K. Grupe Malaysia, 2. siječnja 2014.
cheap price with good facilities&location

helpful staff, clean room, good location
7,3
Overall this hotel is good..With the cheap price. .only the air conditioning not cool&no daily room cleaning service.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel S8 BaliHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - KupaonicaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - KupaonicaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - KupaonicaHotel S8 Bali - KupaonicaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - PredvorjeHotel S8 Bali - RecepcijaHotel S8 Bali - Eksterijer hotelaHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Eksterijer hotelaHotel S8 Bali - SadržajiHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Sadržaji


AS-AGWEB-3B03