Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel S8

Jl. Buni Sari No. 14 A, Br Buni, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Eksterijer hotela Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Sadržaji Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Gostinjska soba Hotel S8 Bali - Interijer hotela Hotel S8 Bali - Bazen Hotel S8 Bali - Balkon/terasa Hotel S8 Bali - Spa centar Hotel S8 Bali - Spa centar
Područje Kuta Broj soba: 41
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 417recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,0
Sve recenzije (417)
Razvrstati po:
James R. Solo putnici Australia, 14. kolovoza 2015.
Great location, full of bed bugs

Location, price, staff
5,3
I will not stay at this hotel again. Friendly staff, great location, good price, but in one week 2 horrible bouts of bed bugs and very noisy. Construction next door and tiled floors that reverberated every internal noise.
Prijavi ovu recenziju
Chou K. Solo putnici Taiwan, 10. svibnja 2015.
Overall, not bad

Price is acceptable and the location is not bad.
4,7
Prijavi ovu recenziju
Wendy N. Solo putnici Australia, 19. travnja 2015.
too cheap to go

never had breakfast on paper plate
2
Impossible for taxi to find. First floor room is so close to reception. Massage parlour tried to shorten my massage to 1.15hrs when i paid for 1.5hours. Theres a differentent clock in massage reception to massage room. Bring a mobile for time keeping. Breakfast was served on paper plate.
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Parovi Australia, 7. travnja 2015.
good budget option

staff pool location
6,3
Very good recommend.see my previous reviews on the place
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Parovi Australia, 6. travnja 2015.
value location comfort

all the above and nice pool
7
See my previous as I stayed here 4 consecutive days
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Parovi Australia, 5. travnja 2015.
cosy clean budget hotel

staff cleanliness pool
7
I enjoyed my stay there.staff gave me early check in which was very convenient.the room was nice and clean good WiFi.only fault was hot water was a bit hit and miss.good value for the money
Prijavi ovu recenziju
Randall P. Solo putnici Australia, 7. prosinca 2014.
Tired Hotel which had seen better days

Location was good
4,3
The staff were not interested in their guests stay. Tea and coffee urn but no supplies of tea and coffee. when asked for the staff could not be bothered. Limited English skills.
Prijavi ovu recenziju
Lee K. Grupe Malaysia, 1. prosinca 2014.
nice location

very nice location, convenient
7
pleasant
Prijavi ovu recenziju
Hin T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. studenog 2014.
Good Location

Location, Location, Location
6,3
Book the standard room only, at least the bathroom has a basin.
Prijavi ovu recenziju
Michael K. Solo putnici Australia, 3. rujna 2014.
Value for Money

Value, Location, Age
7,7
Hi Everyone, I stayed at S8 for 4 nights. Is very good value Hotel, converted into Hotel in 2013 the rooms are in good condition. Good facilities for a room of this price. Would be nice to have a fridge in the room is the only thing missing really. Great location for bars, nightclubs, but far enough away to have quiet sleep. Would stay here again.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel S8 BaliHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Eksterijer hotelaHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - SadržajiHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Gostinjska sobaHotel S8 Bali - Interijer hotelaHotel S8 Bali - BazenHotel S8 Bali - Balkon/terasaHotel S8 Bali - Spa centarHotel S8 Bali - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01