Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Salcedo de Vigan

V. Delos Reyes St. corner General Luna St. Vigan City, Vigan, Vigan, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Kupaonica Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Predvorje Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Interijer hotela Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvorana Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvorana Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvorana Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvorana Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Apartman Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Restoran Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Restoran Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Rekreacijski sadržaji Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotela Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba
Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotela Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotela Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Interijer hotela Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Bife Hotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba
Mjesto: Vigan Broj soba: 23
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 18recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (18)
Josefa L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. veljače 2014.
Great stay,

Great location, hotel was very near to attractions and good breakfast
7,3
I would say that I had a good stay in this hotel, the front desk officer was very accommodating, we arrived in vigan at 5am , at first they were asking for an early check in fee,,, but after some discuusions.. we were allowed for an early check-in( 5am) for free..our room was located at the 3rd floor , so if you are traveling with elders, it's going to be extra difficult for them climbing the stairs..
Josefa L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. veljače 2014.
Memorable stay

Convenient location, very close to city attractions
6,7
Nice experience to stay in this hotel,will definitely go back to this hotel
Francisco R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. prosinca 2013.
In tune with the place

The design, the location and value for money
10
Excellent! Everything there is just right. The moment we arrived, we were greeted politely and assisted well. The designs are right for the theme of the city. Although the room wige is weak and slow, you can use it for free. They have a steep stairs which i guess is part old architectures. Lovation is perfect as its close to the main attraction of the city. If i'll ne given a chance to visit again the place, i'll book again in this hotel! And if someone would ask me where to book, its hotel salcedo (vigan)
Shirly G. Solo putnici Philippines, 10. srpnja 2013.
wow, very clean hotel.

friendly staff, affordale price and clean hotel
10
the food is good... the room is good, ahhhh what else? reasonable price, ... just a minute walk to the heritage village... so you don't need to spend much time to go there cause the hotel salcedo de vigan is just inside already of the heritage village....
Marianne M. Parovi Philippines, 2. lipnja 2013.
fine

breakfast, internet, location
6,7
Rolando O. Grupe Philippines, 2. lipnja 2013.
accesible and located in tourist belt

goes with the place cultural heritage, comfortable, good staff services
9,3
stayed for 2 nights. fast check in/services, courteous front desk staff, efficient room and restaurant staff. toilet and shower with hot/cold running water. very comfortble stay.
Vincent C. Parovi Singapore, 18. svibnja 2013.
Warmth freindly staff make my day !

Location,historical churches and horse plying along the road
7
Good value for money.
Andrzej J. Parovi Poland, 4. svibnja 2013.
nice stay

proximity to vigan city main street
8,3
Mario A. Parovi Philippines, 30. travnja 2013.
It was great!

Location, architecture, service
8
Worth the stay, economically and culturally. It is very conveniently located to navigate the historic part of Vigan. I love the spacious room and the hard wood floor. Service was equally good.
Owen T. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. ožujka 2013.
comfortable and relaxed

The welcome drink was very refreshing after a long road trip up north. Bed was comfortable, hot water sometimes not working.
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Salcedo de Vigan ViganHotel Salcedo de Vigan Vigan - KupaonicaHotel Salcedo de Vigan Vigan - PredvorjeHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska sobaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Interijer hotelaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvoranaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvoranaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvoranaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Plesna dvoranaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska sobaHotel Salcedo de Vigan Vigan - ApartmanHotel Salcedo de Vigan Vigan - RestoranHotel Salcedo de Vigan Vigan - RestoranHotel Salcedo de Vigan Vigan - Rekreacijski sadržajiHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska sobaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotelaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska sobaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska sobaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotelaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Eksterijer hotelaHotel Salcedo de Vigan Vigan - Interijer hotelaHotel Salcedo de Vigan Vigan - BifeHotel Salcedo de Vigan Vigan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01