ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 500recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (500)
Razvrstati po:
Martino K. Poslovni putnici Indonesia, 18. ožujka 2015.
Good hotel

Food, clean, interior
8
Very good stay and good breakfast with many variety .. so pleasant stay.. thank you agoda and santika
Mary J. Parovi Philippines, 11. ožujka 2015.
best holiday and good value for money

staff were very polite and accomodating, wide selection for breakfast buffet, good value for money
9,3
my husband and i enjoy our stay at the hotel,though it's quite far from the beach we enjoyed walking and strolling along the shops on the way to the beach. food was great especially their wide selection of foods for breakfast. the moment we stepped into the hotel we immediately felt the warmth of the staff and their helpfulness. room was clean and comfortable. we'd be back for sure...
Luciana B. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 4. ožujka 2015.
great hotel, great staff

location, ambiance, staffs
8,3
What makes us really satisfied with the service is when we arrived in our room, and one of the front office staff came and brought my mother's bag which she was forget to bring. Furthermore, the room is cozy and enjoyable. Looking forward for our next stay.
Christopher S. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 3. ožujka 2015.
holiday

pool staff food
9,3
this isnt our 1st stay here and not our last love this hotel
Derek G. Parovi Australia, 25. veljače 2015.
A little gem

Staff, Pool, Breakfast
9,7
Our stay could not have been better from the General Manger to the boy who cleans the pool all were extremely courteous, professional in their roles and pleasant. Their low star rating reflects the fact that the hotel is not on the beach but there is a beach club reached by the shuttle provided.
Jarad F. Solo putnici Canada, 11. veljače 2015.
Best 'hotel' option in Nusa dua

Location-free shuttle to beach, rooms-great beds, pool-huge
9
Great stay, The location is great, good local restaurants across the street, pretty quiet location although the doors to the hallway are thin so you can hear the loud Chinese people in the evening time.. Also the latches are loud so every time someone closes the door it sounds like a slam.. An easy one time upgrade for the hotel.. Awesome pool, good buffet breakfast.. Beds are heavenly clouds.. Shower is decent.. Staff very accommodating..
Yenti T. Poslovni putnici Indonesia, 8. veljače 2015.
Nice Hote

Location, cleanliness WIFI
10
Tua B. Parovi Sweden, 11. siječnja 2015.
Great hotel

The staff , the room and breakfast
10
We were very satisfied with our stay
Ricky L. Parovi Indonesia, 5. siječnja 2015.
The new hotel with reasonable price

location close to bali collection
5,3
good
Liza Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
Great hotel, helpful staff

location, room, staff
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


AS-AGWEB-3B06