Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua Broj soba: 153

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 655recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (655)
Razvrstati po:
Fadia A. Parovi Netherlands, 9. siječnja 2016.
AMAZING

Staff, Cleanliness, Atmosphere
9,7
Our stay at hotel Santika Siligita was absolutely amazing. This place is beyond our expectations. The staff was extremely friendly and helpful. We initially wanted to stay here for 3 nights but we extended it to 14 nights. In between we left for 7 days to Flores where they stored our 2 surfboards and big suitcase without any problems. This hotel is just beautiful as well. The garden is nice and the pool is relaxing to be in after a day of activities. The room is very nice and spacious, clean, and nice interior. The bathroom is clean and the shower is big. Everything in this hotel smells very pleasant. The towels and linen smell fresh and even the elevator smells like flowers! Highlight of our stay was the buffet-style breakfast. A vast choice of high quality food and enough variation for a longer stay. Considering the price per room this hotel is highly underrated. It should be a 4 star hotel. Highly recommendable. Thanks Santika.
Prijavi ovu recenziju
Dita O. Grupe Indonesia, 27. prosinca 2015.
Smelly Bathroom

Friendly staff, good location
4,3
I felt uncomfortable during our stay for 1 night. First, the bathroom smell of bad odor especially after we used it and thus it went to the whole room. Bathroom fitting needs repair since some already loose. We found mosquito disturbing our sleep. Breakfast was average, i felt most food was greezy or oily.
Prijavi ovu recenziju
Tri A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. prosinca 2015.
Good Hotel

Good location, food & price
7
I had a good experience in this hotel
Prijavi ovu recenziju
Sri M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. prosinca 2015.
good

location
7,7
2 days
Prijavi ovu recenziju
Ho M. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 15. prosinca 2015.
Good value

Good price, comfortable bed, nice swimming pool
7,7
Great stay,love swimming pool
Prijavi ovu recenziju
Kun Y. Grupe Singapore, 14. prosinca 2015.
Great hotel

Clean, nice place & service, good location
8,7
Great experience. Will recommend to my friends!
Prijavi ovu recenziju
Charles C. Parovi Singapore, 11. prosinca 2015.
Great stay

The bed, the free shuttle bus, and the free buffet breakfast.
8
TBH, this was one of they better stays I've experienced while travelling and I do travel a little. It is definitely worth the money because where else can you get these standards at such as price. The bed was fabulous. My partner and I couldn't feel the shifts whenever we got up in the middle of the bed to visit the toilet. Unfortunately, this hotel experience was undermined by a bout of Bali belly with the food stalls opposite the hotel and my girlfriend got an allergy reaction to some herb in their pan buttered fish which they weren't able to disclose the full ingredient list. I would recommend the stay here but with caution in eating around. BTW the breakfast is always the same food variety and doesn't taste very nice but the breakfast itself is a bonus already.
Prijavi ovu recenziju
Antoine L. Parovi France, 8. prosinca 2015.
Good value

Staff performance, breakfast buffet and location
7,3
We booked two Superior rooms. Rooms were good but facing the street (a bit noisy at night with passing trucks and bikes). Sheets had a few stains so we asked the staff to change them and they did right away. Breakfast buffet was amazing. We had surf boards and they let us use the luggage storage room to store them between our surf sessions. Didn't (and still don't) understand the 1,000,000 IDR blocking on my card, especially if the minibar is empty! But overall a good stay, with good value. Plenty of local restaurants and an Indomarket nearby.
Prijavi ovu recenziju
Peter B. Parovi Australia, 8. prosinca 2015.
Pleasantly Suprised

Comfortable room, good pool and friendly staff.
8,7
Enjoyed our stay and thanks to the friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Dian F. Solo putnici Indonesia, 6. prosinca 2015.
nice and clean room

clean, nice breakfast and comfy
7
The bed is comfy, room are small but clean. breakfast was very good
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07