ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 477recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (477)
Razvrstati po:
Tua B. Parovi Sweden, 11. siječnja 2015.
Great hotel

The staff , the room and breakfast
10
We were very satisfied with our stay
Ricky L. Parovi Indonesia, 5. siječnja 2015.
The new hotel with reasonable price

location close to bali collection
5,3
good
Liza Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. siječnja 2015.
Great hotel, helpful staff

location, room, staff
9,3
Atsuko S. Parovi Japan, 24. prosinca 2014.
great stay

friendly staff, Clean and Comfortable
8,7
Sankita is much cheaper than other resorts in Nusa Dua. This is great value. The hotel is still new, 2 years old. It is close enough to the beach and restaurants. We hired a motor bike, so no problems to get anywhere. All the staff are nice and friendly. They have nice pool.
Henry A. Parovi Indonesia, 14. prosinca 2014.
great hotel

breakfast, clean, good service
8
Shigemi I. Poslovni putnici Japan, 13. prosinca 2014.
Best for business

price, food, staffs
8,3
I stayed Hotel Santika for five days. I came to Bali to join an international conference, which is held at a hotel near Santika. Hotel Santika is located a little far from beach. If you plan to go to the beach, then you should stay other hotels. But for business purpose, this hotel is very cheap and comfort with good foods. I found so many flies flying when taking breakfast. But flies are also flying at other good hotels when taking lunch.
Ika K. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. prosinca 2014.
SANTIKA SILIGITA NUSA DUA GOOD FAMILY HOTEL

LOBBY, ROOM, BREAKFAST
7,3
INTERESTING,COMFORTABLE.
Ade I. Parovi Indonesia, 28. studenog 2014.
Clean and modern facilities closed to the beach

cleaness, location, swimming pool
10
we were positively surprised by the modern and clean facilities. Additionally it is also in walking distance to the beach (approx 1 km).
Aminah S. Parovi Malaysia, 5. studenog 2014.
Beautiful hotel

The room, swimmimng pool andthe friendly staff
10
We enjoyed every minute of the stay. The welcoming was wonderful.Room were big and cleaned.Food for Breakfast especially was great. Staff services were beyond our normal expectation.A real holiday we had. Thank you for making our stay memorable.
Christine H. Parovi Australia, 25. listopada 2014.
Quick stop over on way to Nusa lembongan

Pickup service. Great Room. Excellent Breakfast Selection
9,3
Picked as a quick stop over but would highly recommend for long stay. Very accommodating providing late dinner when we arrived.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


AS-AGWEB-3A03