Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 577recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (577)
Razvrstati po:
Chen L. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 9. kolovoza 2015.
Value for money

Breakfast
9,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Fatimah A. Obitelji sa odraslom djecom Saudi Arabia, 7. kolovoza 2015.
The hotel was faily good

the price, cleanliness and the service
7,7
My stay was good. Only the breakfast that didn't suit our need because of less variety. I prefer room with carpet that wasn't the case there. but overall it was reasonably good.
Prijavi ovu recenziju
Katherine J. Obitelji sa malom djecom Australia, 7. kolovoza 2015.
2 night away with the kids

Great pool, comfortable room, friendly staff
8
Prijavi ovu recenziju
Serena K. Poslovni putnici Malaysia, 4. kolovoza 2015.
Clean but not a comfortable hotel

free wifi, have eatery nearby and a k-mart opposite the hotel
5,7
It was not a pleasant stay for my 3 days stay in that hotel. Basically, my stay was annoyed by the hotel guests from China talking loudly, shouting and keep banging their room doors almost the whole night till they depart for their daily tour. Overall a bad experience although the room is value for money.
Prijavi ovu recenziju
Colleen S. Parovi Canada, 4. kolovoza 2015.
Pleasurable stay

Pool ,quality, performance
8,7
Very nice I would stay again
Prijavi ovu recenziju
Robert F. Parovi Australia, 3. kolovoza 2015.
Stay here and you wont be dissapointed

Everything nearby. Great value. friendly staff
8
Great. No negatives at all.
Prijavi ovu recenziju
Carole T. Parovi Australia, 2. kolovoza 2015.
Needs to seriously upgrade its maintenance program

SWIMMING POOL. SWIMMING POOL. SWIMMING POOL.
7
The first time we stayed at the Santika Nusa Dua was shortly after it was first built. We loved it then, and still do, but have to admit, maintenance is not their strong point. The bathrooms in particular need urgent attention. The build up of soap scum and mould is disgusting and there is no ventilation, natural or otherwise. In the room itself, which is a fair size, the solitary chair was broken. Tiny brown ants are a constant problem. The balcony has no seating, kind of pointless. The best thing about the Santika, Nusa Dua is its swimming pool; definitely one of the better ones, but there are not really enough pool loungers for the size of the hotel. The staff are lovely, for the most part. Breakfast is good. Room service prices are reasonable. This hotel is NOT within the Nusa Dua complex itself, but you can walk to the Bali Collection shopping centre, or the beaches, in about 20 minutes. There are very few eating options near the hotel, apart from a few local warungs across the road. For the price, overall, the Santika is a very good 3 star option, but if you do not have your own transport, it might not suit you.
Prijavi ovu recenziju
Simon Z. Grupe Slovenia, 31. srpnja 2015.
Hotel improves from year to year

breakfast, pool, beach club
9,7
The second time here and again georgeous. The breakfast is delicious - the best breakfast i had on Bali. A good choice of local Indonesian food, chinese food, continental breakfast, desserts, fruit platter, ... This year you got vouchers for De Opera beach club - fantastic. There is a free shuttle to beach club and BCND - Bali Collections. Great restaurants down the street from hotel. Stuff always willing to help and smiles. Rooms are clean - great beds. No wildlife there. I will definitely come here again!
Prijavi ovu recenziju
Chee J. Grupe Mali, 25. srpnja 2015.
Great

Big bed, Big pool, nice breakfast
8,7
I enjoyed my stay in hotel Santika, the swimming pool is big, breakfast has many varieties, and the service is good!
Prijavi ovu recenziju
Mervi Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Nice hotel with great staff

location, nice staff and clean
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03