Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 561recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (561)
Razvrstati po:
Chee J. Grupe Mali, 25. srpnja 2015.
Great

Big bed, Big pool, nice breakfast
8,7
I enjoyed my stay in hotel Santika, the swimming pool is big, breakfast has many varieties, and the service is good!
Prijavi ovu recenziju
Mervi Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Nice hotel with great staff

location, nice staff and clean
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Mervi Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. srpnja 2015.
Nice staff

clean, location& staff
6,3
This small hotel provide all basic Needs, and the staff was very great. If you are planning to go out all day, this hotel will be great & they have nice swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Edy T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. srpnja 2015.
Must Pay More For Breakfast

We must request the clean the room, free transport to the nusa dua beach but don't have wave, we must walking about 15 minutes to find beach with wave
5,3
in Agoda Room Info for this Hotel said Children 2-11 year(s) Must use an extra bed, I think the Info must be change : Children 2-5 year(s) Must use an extra bed. Because when you want to have Breakfast, the childen 6 years must Pay IDR 65.000 For Breakfast. If I know this information, I will not stay at this Hotel or I will book for 2 room, Because I must Pay IDR 130.000
Prijavi ovu recenziju
Lilia P. Obitelji sa malom djecom Germany, 12. srpnja 2015.
all in all it was a pleasant stay.

The pool was very comfortable and nice area.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Md R. Obitelji sa odraslom djecom Bangladesh, 12. srpnja 2015.
A functional, slightly above budget hotel.

Location, Price, access.
6,7
This is a slightly-above-budget hotel in Nusa dua. you get a good value for money at the price you pay. The hotel is functional, staffs are helpful, rooms are quite clean and foods are okay. Also the location is convenient.
Prijavi ovu recenziju
Cindy B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. srpnja 2015.
good stay and affordable

location, fast check in check out process
7,7
quick check in and check out process. no hustle. room atmosphere is good enough. breakfast items can be improved. location is good and close to bali collection. need more playground activities area for kids.
Prijavi ovu recenziju
Frank R. Parovi Australia, 1. srpnja 2015.
A great place to stay

Cleanliness, Beach Club, Shuttle.
8,3
We enjoyed our stay very much. There are some very good restaurants nearby with very reasonable prices and the restaurants will pick you up and return you to your hotel. The shuttle drops you off at this beach club which is opposite the Bali Collection shopping center where there are lots of nice restaurants with reasonable prices. The only complaint I have about the hotel is that you have to wait until 12 noon for the first shuttle, and the last one is 4.00pm, there should be an earlier shuttle.
Prijavi ovu recenziju
Derek G. Parovi Australia, 30. lipnja 2015.
Wonderful Stay

Staff, Swimming Pool, Cost
9,3
+We stayed for 5 nights and we would have liked to stay longer. All the staff in all departments gave exceptional service delivered with a smile. They were polite, courteous, and efficient nothing was too much trouble.
Prijavi ovu recenziju
Piti T. Grupe Thailand, 29. lipnja 2015.
service is very good

staff food room
8,3
Room is nice but there are a lot of ants in room. On Saturday, there was singing UNTILL 1-2 am and very noisy.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01