Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 527recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (527)
Razvrstati po:
Ting K. Solo putnici Taiwan, 8. svibnja 2015.
good

pool, stuff, breakfast
8,3
Chi M. Obitelji sa malom djecom China, 6. svibnja 2015.
friendliness

staff great, helpful
3,3
The location is just so-so, but not far from the beach and Bali collection. The food is quite limited in choice, but it is close to other restaurants. The staff is great. The rooms are a bit small and noisy (close to the streets)
Lily M. Poslovni putnici Indonesia, 29. travnja 2015.
A nice hotel

The room and swimming pool, food and the service.
9,7
It was awesome :)
Jonny C. Parovi Australia, 26. travnja 2015.
nice and clean

feels like a hotel, food and menu choices, nice showers and clean room
8
stayed 3 nights, comfortable stay good to wake up to a wide range of breakfast
Dila P. Poslovni putnici Indonesia, 21. travnja 2015.
Santika should has some facilities for children

The room is very good, comfortablr and clean. The staff are very kind. The food is quite tasty.
7,3
Anton S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. travnja 2015.
food, enjoy our stay

food, clean,
6
we loved our stay at santika siligita nusa dua, food is great,
Andy M. Parovi Australia, 19. travnja 2015.
Nice atmosphere. Friendly staff.

Room. Entertainment. Brekky.
8,3
Good value.
Eric D. Parovi Indonesia, 17. travnja 2015.
nice hotel, very private, nice staff. bali is best

nice hotel, very private, nice staff. bali is best for beach, spa and shopping
10
nice hotel, very private, nice staff. bali is best for beach, spa and shopping
Sarah B. Poslovni putnici Indonesia, 10. travnja 2015.
It was not a very pleasant stay.

Location. Amenities. Cleanliness
7
I arrived at 23:00 and all I need was a good rest after tiring flight. When I got to my room, I couldn't open it and had to go back and forth to the receptionist just to find out that the problem was not the key, but the door. They could've put an accesible phone in the hallway so that I don't need to go through all the hassle! Finally, I asked the hotel to move to another room (I was expecting them to be more proactive). When I entered the new room, it's already 23:40! Thank God I went there alone for a business trip. I wouldnt stay there for vacation.
Ivan S. Parovi United States of America, 5. travnja 2015.
Nice hotel for reasonable price at $33/night

Staff, price, cleanliness
9
This is not a resort, so wouldn't be spending a whole day here. But a great deal if you go out during the day. Clean hotel with friendly staff. Breakfast is OK.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji


AM-AGWEB-4F01