ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 410recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (410)
Razvrstati po:
Edy W. Grupe Indonesia, 11. srpnja 2014.
Great hotel and value for money

Location, Pools, Nice & Clean Room
6,7
Craig P. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2014.
very good value great room and pool

value pool location
6,7
Shuei W. Poslovni putnici Taiwan, 30. lipnja 2014.
in-room facilities were not working well, for exam

quiet,
7
in-room facilities were not working well, for example bathing drain not good Internet too slow
Hilda N. Grupe Indonesia, 26. lipnja 2014.
We have a good experience

Comfortable, value for money, friendly staff
7
Comfortable, served by friendly staff, unfortunately didn't have chances to enjoy the breakfast since we had very tight schedule.
Maitreyee M. Obitelji sa malom djecom India, 23. lipnja 2014.
impressive

cleanliness, good food, fine swimmimg pool
9,7
very pleasant
Iok H. Grupe Macau, 20. lipnja 2014.
The staff is super friendly and helpful.

Very nice and clean environment. Very Helpful and attentive staff. Good food at the hotel with reasonable price.
9
Happy and enjoyable. U would definitely come back and stay with this hotel if I come to Bali again
Ella P. Parovi Australia, 16. lipnja 2014.
highest standard .friendliest staff

the staff ,food and sevice
9,7
We could not fault this hotel in any way .All staff and all services provided are amazing,food is of the highest standard and vast variety menu .Our stay was perfect and service we recieved was 10 out of 10. We will definitely be returning.
Rosalia P. Parovi Indonesia, 16. lipnja 2014.
Big hotel

Delicious food, clean, near city
8
Jonathan W. Solo putnici United Kingdom, 15. lipnja 2014.
Good Value, great breakfast

Breakfast, Price, Shower
8,7
This is a good value hotel. Breakfast is excellent, lots of variety. Price is very affordable and well located for a 15 minute walk to the beach and to other resorts. The room is not too large but had its own balcony and the shower was excellent, really relaxing. A definite yes as a place to stay.
Xiaohuan L. Grupe Malaysia, 14. lipnja 2014.
Hotel is off main road pay extra on transportatioQ
4,3
Hotel facilities not sufficiwnt. Staff is not too helpful. Not worth for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01