ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Santika Siligita Nusa Dua

Jalan Pintas Siligita No. 3A Banjar Peminge Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Bazen Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastanke Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Pogled Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i piće Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Sadržaji
Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotela Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Restoran Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Kupaonica Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba Hotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba
Područje Nusa Dua / Benoa Broj soba: 153
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 426recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (426)
Razvrstati po:
Gabrielle D. Poslovni putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
Just okay

Location - close to convention centre for business travellers on a budget. Facilities are new, breakfast and pool area are pleasant.
7,3
Rooms near the street are noisy. A few design flaws bothered me : 1. My door and others cd not close without slammimg, makes corridors noisy, 2. Big tap sticks out so you cant stand directly under shower. 3. Bathroom fans in other rooms kept me awake. 4. Balcony light has no switch, stays on until auto switch off at 1am. Not recommended for light sleepers!
Jake S. Solo putnici Australia, 17. kolovoza 2014.
Great place

Staff, pool and staff
9,7
Excellent. I was really impressed by the staff performance at this hotel. They were really friendly, polite and attentive. Even the security guards greeted you with enthusiasm every time you left and returned. The design was open and clean I really think this is a great hotel.
Yuki D. Obitelji sa malom djecom Australia, 12. kolovoza 2014.
Amazing breakfasts

Breakfast modern pool
10
Perfect
Dwi S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. srpnja 2014.
Find a family happiness at Bali

comfortable, enjoy, and happy with family
9
Full happiness, enjoy swimming with family, and full of smile.
Hung V. Obitelji sa odraslom djecom Vietnam, 26. srpnja 2014.
The hotel location is good and staff are friendly

Staff, location, equipments
8
Location is good and hotel staff are good but foods is normal,
Edy W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 11. srpnja 2014.
Great hotel and value for money

Location, Pools, Nice & Clean Room
6,7
Craig P. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2014.
very good value great room and pool

value pool location
6,7
Simon Z. Solo putnici Slovenia, 9. srpnja 2014.
Excellent accommodation in tropical paradise

Staff Performance, Delicious Breakfast, Swimming Pool
9,7
This is a great hotel for travellers on a low budget. It's very clean, looks good, feels good, provides wonderful service on endless smiles and provides great food of every type for as many meals you decide to take there. The breakfast option is a must for those who enjoy a new choice each day. It's close to the beach. The hotel also offers shuttle bus to the Bali Collection and to the Mengiat beach where you can get free sunbeds with a hotel voucher. Number of good restaurants you can find just few min down the street. The Santika is a good hotel and a great base for a memorable Bali holiday. I have to applaud the Santika team for being so lovely from the first day to the last. Thank you again for a great holiday!
Shuei W. Poslovni putnici Taiwan, 30. lipnja 2014.
in-room facilities were not working well, for exam

quiet,
7
in-room facilities were not working well, for example bathing drain not good Internet too slow
Hilda N. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2014.
We have a good experience

Comfortable, value for money, friendly staff
7
Comfortable, served by friendly staff, unfortunately didn't have chances to enjoy the breakfast since we had very tight schedule.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Santika Siligita Nusa Dua BaliHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - BazenHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Soba za sastankeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - PogledHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Hrana i pićeHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - SadržajiHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Interijer hotelaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - RestoranHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - KupaonicaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska sobaHotel Santika Siligita Nusa Dua Bali - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01