Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Interijer hotela Hotel Stella grad Cebu  - Recepcija Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Fuente Broj soba: 35

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 384recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (384)
Razvrstati po:
Suzara R. Grupe Philippines, 24. siječnja 2016.
The Rooms

Location, Staffs and Rooms.
7,3
We stay in Hotel Stella for 3 days and 2 nights and based on our experience, the rooms are small but good for staying but the comfort rooms are too small. Over all the hotel is nice to stay and the staffs and very accomodating and approachable. I will definitely choose this hotel because its near in the central city.
Prijavi ovu recenziju
Sandra O. Obitelji sa malom djecom United States of America, 20. prosinca 2015.
Very small room

Nice staff
5,3
OK hotel . Good value. Friendly staff. Rooms are clean BUT VERY SMALL. Breakfast was ok (rice, eggs and meat). The hotel is not located in a nice area.
Prijavi ovu recenziju
Terry C. Poslovni putnici Canada, 11. prosinca 2015.
Pleasant Stay

Location, value, location
8
Stay was fine. Comfortable, clean, but basic. Value is good, but if you want more creature comforts, you will have to pay more. Location is good.
Prijavi ovu recenziju
Melody S. Grupe Philippines, 15. studenog 2015.
Showet should be fixed.

Location location location
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Neo S. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2015.
Just nice

Good
6
Prijavi ovu recenziju
Maria E. Poslovni putnici Philippines, 13. studenog 2015.
Overall a good stay

clean, location and hotel rate is good
7
Overall was ok but my previous stay with them was better. It seems that staff are not as friendly (reception) as before. I was also disappointed that hotel could not help provide me a paracetamol when I got sick during my stay. Location is good because it is accessible to public transport and close to malls and restaurants. Room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Maurizio S. Parovi Switzerland, 8. studenog 2015.
Lazy staff, unfriendly, very small rooms

location
4,7
Lazy staff, unfriendly, very small rooms. The shower hose is leaking. They feature 3 kind of included breakfast in their menu but only Filipino food available. If you ask them if there is another type of food they answer, yes we have continental. It's a pity that I can't attach a picture of the so called "continental breakfast", absolutely terrible quality, the butter was old, toasted bread very small and also the jam serve very small. Not a hotel for an international tourist. The rooms are very small, it's so small that you constantly bump into some furniture when you move around. Ok for a short business stay in a central location but not for a longer stay.
Prijavi ovu recenziju
Dhovie A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. rujna 2015.
estella hotel

no
6
bad
Prijavi ovu recenziju
Maryeal B. Parovi Philippines, 15. rujna 2015.
It was good

Location, room, rate
8,3
Prijavi ovu recenziju
Glenda D. Poslovni putnici Philippines, 11. rujna 2015.
Overnight stay

Near hospitals and restaurants
5,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella grad Cebu Hotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Interijer hotelaHotel Stella grad Cebu  - RecepcijaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska sobaHotel Stella grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01