Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Interijer hotela Hotel Stella Cebu City - Recepcija Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu City - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 365recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (365)
Razvrstati po:
Cristina M. Solo putnici Ecuador, 13. srpnja 2015.
Value for money

Value for money, comfort
9
I just stayed over for one night due to business and it was very good.The room was big enough for me, it didnt have window though. I think this hotel is a great option if you are just passing by.
Prijavi ovu recenziju
Long C. Poslovni putnici Singapore, 3. srpnja 2015.
Budget Hotel

value for money
6,7
Great hotel for what i have paid. Don't expect 5 star facilities. Good value for money
Prijavi ovu recenziju
Seth V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. lipnja 2015.
Value For Money

easy access to public transportation, affordable room prices, nearby restaurants
9
We were greeted by friendly staff, though the room was small and the one that we stayed has no windows, the cleanliness are well kept. Good wifi access and can connect easily. The set meals for their room service are affordable too. But if you are on a tight budget, you can buy from outside as there is a mall nearby with restaurants and food chain stores.
Prijavi ovu recenziju
Dane D. Parovi Canada, 16. svibnja 2015.
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Prijavi ovu recenziju
Jill J. Grupe Philippines, 15. svibnja 2015.
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Prijavi ovu recenziju
Sigrid E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Prijavi ovu recenziju
Mike A. Solo putnici Philippines, 25. travnja 2015.
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
Prijavi ovu recenziju
James E. Solo putnici Singapore, 10. travnja 2015.
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Prijavi ovu recenziju
Eucelyn S. Grupe Philippines, 29. ožujka 2015.
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Prijavi ovu recenziju
Chris P. Solo putnici Canada, 29. ožujka 2015.
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella Cebu CityHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Interijer hotelaHotel Stella Cebu City - RecepcijaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08