Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 358recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (358)
Razvrstati po:
James E. Solo putnici Singapore, 10. travnja 2015.
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Eucelyn S. Grupe Philippines, 29. ožujka 2015.
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Chris P. Solo putnici Canada, 29. ožujka 2015.
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. ožujka 2015.
very nice hotel

very clean, near cebu doctors hospital, near chong hua
8
Hotel Stella is a very nice hotel that we will refer to all my friends
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. veljače 2015.
centrally located

accesible, affordable, clean
8
Hotel stella is a very nice hotel centrally located
Ma. O. Parovi Philippines, 25. veljače 2015.
Nice stay

Accessibility, affordable,
7,3
It was a good experience
Juvie C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. veljače 2015.
PLEASANT BUDGET HOTEL

CLEANLINESS, LOCATION & NEW
7
Ive stayed with this hotel couple of times. Meaning, I enjoyed staying at this hotel. It is always good and comfortable to stay at Stella Hotel
Zoraida G. Poslovni putnici Philippines, 5. veljače 2015.
Near Fuente Circle

location and transport
6
good
Richard T. Poslovni putnici Philippines, 30. siječnja 2015.
Value For Money Even For Biz Travelers

Location. Value For Money. Fast Internet Speed.
8
Nice location. McDo, Jollibee, Chowking, good local restos are all walking distance. fast internet speed.
Darren S. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. prosinca 2014.
Closed to Robinson cebu

Location, shops, OK rooms
7,7
Good stay there, np at all, repetionist ok

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A07