Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella Cebu - Kupaonica Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Eksterijer hotela Hotel Stella Cebu - Eksterijer hotela Hotel Stella Cebu - Eksterijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Predvorje Hotel Stella Cebu - Predvorje Hotel Stella Cebu - Predvorje Hotel Stella Cebu - Recepcija
Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Apartman Hotel Stella Cebu - Apartman Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Interijer hotela
Mjesto: Grad Cebu Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 327recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (327)
Fridtjov W. Solo putnici Norway, 18. veljače 2014.
Minimum standard

quite central, quiet,
4,7
place to sleep, nothing much more. Walking distance to shopping mall
Cecilia B. Parovi Philippines, 31. siječnja 2014.
It was not I expected. It's more like of a pension

Location only
6,3
I thought it was great because of the location but it was not. My parents even transferred to another hotel because they were not happy with the hitel.
Elaine S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2014.
Okay stay

Staff,Cleanliness,Location
8,3
It was okay an okay stay. The staff were very accommodating and very friendly. The location of the hotel is very good too. It is near Rustans and other similar places where you can eat. There are also a lot of taxis in front of the hotel.
Elaine S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2014.
Okay Stay

Staff,Location,Cleanliness
8,3
It was okay an okay stay. The staff were very accommodating and very friendly. The location of the hotel is very good too. It is near Rustans and other similar places where you can eat. There are also a lot of taxis in front of the hotel.
Alan M. Parovi Australia, 3. siječnja 2014.
Nice bed, poor service

Great large bed.Breakfast included.Quiet location.
6,3
The room access card did not work. The staff seemed to think this was ok and that we would be happy to ask housekeeping to let us in every time we wanted to enter our room. IT IS NOT ACCEPTABLE TO NOT HAVE TO A ROOM IN A HOTEL EVER !!!! Wireless internet did not work, again the staff seemed to think that this was not a problem.
Brad D. Solo putnici Canada, 1. rujna 2013.
City Refuge

Clean, Solid and Dry
8,7
My stay over all was excellent. We returned to Stella after Boracay and felt like we were returning home. I like the slow pace of life in the hotel and the attentive staff made up for our shortages. We were placed in seperate rooms when we arrived although it was clearly indicated that there were to be two arriving at different times.
Craig P. Parovi Australia, 19. kolovoza 2013.
The room was to small and no window

Close to shops can t say I liked the room I had
6,7
Room was to cramped have stayed there a few times now and I think they give me the worst room they had
Tricia R. Grupe Malaysia, 18. kolovoza 2013.
It worth to stay in stella hotel and close to shop

easy acess
8
It is pleasant to stay in stella hotel and it worth your money.
Simon T. Poslovni putnici Canada, 10. kolovoza 2013.
nice comfortable

nice comfortable room nice view big window
6,7
bad food good service, clean nice room small bathroom
Craig P. Parovi Australia, 7. kolovoza 2013.
Room was a bit small nd a bit cramped for 2 people

close to town central
5
asked for a cart to get our luggage down but never arrived it was like we were forgotten and when we had breakfast no cutlure was supplied had to wait for for a while to get

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - KupaonicaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Eksterijer hotelaHotel Stella Cebu - Eksterijer hotelaHotel Stella Cebu - Eksterijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - PredvorjeHotel Stella Cebu - PredvorjeHotel Stella Cebu - PredvorjeHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - ApartmanHotel Stella Cebu - ApartmanHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - KupaonicaHotel Stella Cebu - UlazHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03