ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 348recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (348)
Razvrstati po:
Darren S. Obitelji sa malom djecom Australia, 15. prosinca 2014.
Closed to Robinson cebu

Location, shops, OK rooms
7,7
Good stay there, np at all, repetionist ok
Arianne C. Solo putnici Philippines, 25. studenog 2014.
Will definitely stay here again when I get back :)

location. cleanliness. friendly staff.
9,7
It was very great. :)
Alan P. Grupe United Kingdom, 18. studenog 2014.
Convenient

staff helpful, convenient location,
5,7
Mel P. Parovi Philippines, 12. listopada 2014.
Review for Hotel Stella

Location, Location and Location
6,7
Katrina N. Parovi Philippines, 22. rujna 2014.
The room was too small

Clean, location, staff is helpful
7
Good
Agnes G. Solo putnici Australia, 19. rujna 2014.
location, clean, comfortable

location, comfortable,good staff
7
its a good hotel comfortable beds nice location..nice staf
Christopher M. Solo putnici United States of America, 16. rujna 2014.
Never Stay There Again

I can only thing of 1. I was in a great location of everything.
5
I rat came under my door one night and kept me up all night. Called the front desk they sent a female up to look for it. She didn't look very hard. Suppose to have been free wifi and internet. The internet worked one day out of the seven I was there. I had got a dirt stain on the sheet they tried to make me pay for it. Said it was blood and its not going to wash out.
Al C. Grupe Philippines, 7. rujna 2014.
Receptionist is not knowledgeable

It is clean.some staff are very nice.
5,3
Not very good.The receptionist doesn't seem to know what she's doing. Also, the people who travel with me complained about hair in their food.
Soliel N. Solo putnici Philippines, 6. srpnja 2014.
Nice

Very good location, good room ambiance, good value for money
7,3
Anna L. Solo putnici Philippines, 12. lipnja 2014.
The room is small but the staff were friendly

It was located nearby my favorite restaurant and you can easily find nearby spa stablishments
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C05