Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Stella

Don Gil Garcia Street, Capitol Site, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Interijer hotela Hotel Stella Cebu - Recepcija Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba Hotel Stella Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 35
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 362recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (362)
Razvrstati po:
Dane D. Parovi Canada, 16. svibnja 2015.
It Was good

Hotel staff, cleaniness, location
8,7
We stayed for 4 nights only complaint was that staff didnt clean room or change sheets
Jill J. Grupe Philippines, 15. svibnja 2015.
hotel stella

good site, rms ok, wi.fi fxnl, value for money for short stay
6
Ok
Sigrid E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. travnja 2015.
good

good food, good place, good people.. ;)
7,3
satisfactory! but please update some of the prices of your menu.. thanks! ;)
Mike A. Solo putnici Philippines, 25. travnja 2015.
ok

staff staff and staff
7
Nice staff, fair room, dark room, rusty faucets, ok ok stay
James E. Solo putnici Singapore, 10. travnja 2015.
small room but comfortable and has a good location

location, comfortable bed, warm staff
8,7
Its seems a new hotel with a good location. Good eateries are around the corner. Accessible to public transport like SM, Ayala, Fuente, downtown, uptown, Jones Avenue, Capitol, etc. The best for its price!!.
Eucelyn S. Grupe Philippines, 29. ožujka 2015.
Hotel is good but rest rooms very tiny

Rooms are clean, staff are good, location is accessable
6,7
Great value for your money. Nice location. If you just want a place to sleep overnight, this would be a good place. Keep in mind though that the rest room is very very tiny.
Chris P. Solo putnici Canada, 29. ožujka 2015.
Enjoyed

Service and location
7,3
I rather enjoyed my stay here. A little more expensive then I wanted to pay but I found myself returning after the terrible experience a Capitol central hotel. Staff is super friendly...food is terrible. Rooms are clean and nice.
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. ožujka 2015.
very nice hotel

very clean, near cebu doctors hospital, near chong hua
8
Hotel Stella is a very nice hotel that we will refer to all my friends
John A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. veljače 2015.
centrally located

accesible, affordable, clean
8
Hotel stella is a very nice hotel centrally located
Ma. O. Parovi Philippines, 25. veljače 2015.
Nice stay

Accessibility, affordable,
7,3
It was a good experience

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Stella CebuHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Interijer hotelaHotel Stella Cebu - RecepcijaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska sobaHotel Stella Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05