Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Swati Deluxe

17A/32, W.E.A Karol Bagh, Near Metro Pillar No. 98,98, Gurdwara Road, Karol Bagh, New Delhi i NCR, Indija 110005 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Eksterijer hotela Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Okružje Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Soba za sastanke Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Plesna dvorana Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Soba za sastanke Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotela Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotela Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Trgovine Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba
Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Kupaonica Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Recepcija
Mjesto: Karol Bagh Broj soba: 44
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 103recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
7,0
Recenzije gostiju napisali su naši korisnici nakon njihova boravka u Hotel Swati Deluxe.
Sve recenzije (103)
Sujata S. Solo putnici Malaysia, 28. ožujka 2014.
Centrally located

Clean rooms, great breakfast, strategically placed
10
Stay for 8 nights was fantastic and problem free. Staff at front desk to housekeeping were friendly and accommodating. Airport shuttle available at any time with friendly driver. Hotel very centrally located with easy access to public transport. Superb vegetarian breakfast spread. Walking distance to karol bagh market and shopping area and to metro line. Most importantly very safe :) Would definitely return again. Recommended for families or any type of traveller.
Ketan K. Poslovni putnici India, 20. veljače 2014.
A Very OK Stay

Breakfast, Proximity to Metro, Proximity to Market
5,7
I had a very OK stay as the Rooms are very old & a lot of Noise from the Neighbouring Rooms & passage used to be disturbing. Bathroom Fittings were old.The rooms need to be renovated urgently.
Andrisha B. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 4. siječnja 2014.
when i come to india i always stay at the swati

friendly staff, food. location
7,7
I enjoyed my stay at the hotel. Very friendly staff.I enjoyed the food. excellent location.
Ketan M. Poslovni putnici India, 27. studenog 2013.
room provided was o.k. not so good

it's at known place
5,7
not much satisfied, hotel saus they have upgreded my room , but nothing was at that type room provided was at back side
Yvonne M. Solo putnici Ireland, 13. listopada 2013.
very noisy hotel. bathroom was very basic

close to karol bagh station
6,3
Very disappointing hotel.the name deluxe is very misleading as the hotel is not a luxury hotel. I booked this hotel to relax after a long flight but found it impossible to sleep due to the noise on the busy street outside. The room was basic and in need of refurbishment. The staff were excellent and very helpful.
Kishore S. Poslovni putnici India, 24. srpnja 2013.
Affordable hotel in the heart of the city

Location, Cost, proximity to Metro
6,7
Affordable hotel located very close to the Metro station making the movement very convenient and rapid
Gaurav A. Poslovni putnici India, 22. srpnja 2013.
Stay was just ok

Location, Vegetarian Food & Fast Room Service
5,7
Parking is a problem here. Near to the Metro Station. Behind the hotel is the Karol Bagh Market. Food is alright. Room Service is also good. Buffet Breakfast is average and has limited options. Rooms seems to be aged. Size is also average. Overall its just an average hotel at a little above average price.
Susan C. Poslovni putnici Australia, 22. travnja 2013.
Very comfortable

Clean, comfortable and efficient
8,7
I have stayed at Hotel Swati Deluxe many times. I have found it to be the best value for money and the cleanest and most comfortable hotel in Karol Bagh. Being close to the metro is also a bonus.
Patricia D. Solo putnici United Kingdom, 1. travnja 2013.
Necessary to join/leave group

staff and convevience
5,3
Bathroom absolutely stank of drains. Towels grubby. Don't believe anything except basic English is spoken.
Inderjit U. Parovi United Kingdom, 27. veljače 2013.
Homely hotel

Right next to the shopping bazaar
7,3
I stayed at the Swati with my daughter and would highly recommend this Hotel if the purpose of your visit is shopping, the Metro is easily accessible and is cheaper than the cab and also faster.The food at the Shudh restaurant which is right next door is fantastic.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Swati Deluxe New Delhi i NCRHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Eksterijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - OkružjeHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Soba za sastankeHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Plesna dvoranaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Soba za sastankeHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - TrgovineHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - KupaonicaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - RecepcijaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - PredvorjeHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Interijer hotelaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska sobaHotel Swati Deluxe New Delhi i NCR - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A03