Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Tropika

Kilometer 7, JP Laurel Avenue, Lanang, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Restoran Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Okružje Hotel Tropika Davao - Okružje Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Interijer hotela Hotel Tropika Davao - Gostinjska soba Hotel Tropika Davao - Gostinjska soba Hotel Tropika Davao - Vrt Hotel Tropika Davao - Interijer hotela
Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Predvorje Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Soba za sastanke Hotel Tropika Davao - Recepcija Hotel Tropika Davao - Predvorje Hotel Tropika Davao - Predvorje Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Vrt Hotel Tropika Davao - Ulaz Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Bazen
Područje Lanang Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 84recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (84)
Razvrstati po:
Candice F. Grupe Philippines, 22. kolovoza 2015.
Very friendly staff :)

*swimming pool, *friendly staff, *affordable hotel
9
Prijavi ovu recenziju
Candice F. Grupe Philippines, 20. kolovoza 2015.
Kadayawan 2015

Friendly staff and cheap accomodations
10
Prijavi ovu recenziju
Zbigniew S. Parovi Canada, 16. kolovoza 2015.
Very good stay

Cleamest service food
9
Better than expected
Prijavi ovu recenziju
Dennis L. Parovi Philippines, 9. kolovoza 2015.
Peaceful place

Quiet place, great staff, nice pool
8,3
Nice and quiet place, nice pool, near malls and wharf to Samal island,friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Andrew E. Parovi Australia, 1. kolovoza 2015.
Nice One!

Great Pool, location, breakfast
8
I enjoyed my stay here. It's quiet as it is located about 200 metres off the main road. The major malls like SM and Robinsons are a short 100 peso taxi ride away and if you like good seafood walk about 10mins after you turn right on the main street there is a place called Yellow Fin, awesome fresh seafood. Breakfast was good each day although limited, rooms are big enough, air con works fine, pool is big, can't complain, an overall pleasant stay!
Prijavi ovu recenziju
Gretchen M. Parovi Philippines, 10. svibnja 2015.
overall excellent service

cleanliness, location and well organized
9,3
Our stay made us feel at home.
Prijavi ovu recenziju
Jason R. Solo putnici United States of America, 1. svibnja 2015.
Great stay

Location, price, FOOD!!
10
It was great
Prijavi ovu recenziju
P J. Parovi Netherlands, 20. ožujka 2015.
Enjoyed my long stay

Silence, Service and the pool
8
I was very happy about my stay. The service level was very high and the pool was lovely. the only thing was the wifi, but they were working on it during my stay. Its a very silent hotel, witch was handy for i had to sleep during the day. The food was good and although there was not always a buffet for breakfast. i will return here next time i visit Davao.
Prijavi ovu recenziju
Scott M. Solo putnici United States of America, 6. veljače 2015.
Nice and friendly

The pool was awesome for some exercise. The restaurant had a limited menu but very delicious. I felt very secure.
7,7
The hotel IS nice just a few things that I didn't expect...the advertised WiFi was non existent in the room. (3rd floor) The transmitter was not even 20 feet from my room. They rebooted upon request but it didn't help. I had to go to the rear outside courtyard to get a reliable signal. Also read the hotel information book. They add 10% to meals... Tips? Electricity isto be tturned off when you leave the room. Every time... The A/C was adequate but it was mildly annoying to return to the room and it be muggy and have to wait for it to cool. Overall I'd stay there again and may even return there this trip.
Prijavi ovu recenziju
Karen D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2014.
very comfortable and affordable.

pool,room,homey ambiance
9,7
Great!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Tropika DavaoHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - RestoranHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - RecepcijaHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - RestoranHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07