Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Tropika

Kilometer 7, JP Laurel Avenue, Lanang, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Tropika Davao - Interijer hotela Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Restoran Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Okružje Hotel Tropika Davao - Okružje Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Plesna dvorana Hotel Tropika Davao - Interijer hotela Hotel Tropika Davao - Gostinjska soba Hotel Tropika Davao - Gostinjska soba Hotel Tropika Davao - Vrt
Hotel Tropika Davao - Interijer hotela Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Sadržaji Hotel Tropika Davao - Gostinjska soba Hotel Tropika Davao - Predvorje Hotel Tropika Davao - Eksterijer hotela Hotel Tropika Davao - Vrt Hotel Tropika Davao - Soba za sastanke Hotel Tropika Davao - Soba za sastanke Hotel Tropika Davao - Recepcija Hotel Tropika Davao - Interijer hotela Hotel Tropika Davao - Sadržaji
Područje Lanang Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 79recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (79)
Razvrstati po:
Gretchen M. Parovi Philippines, 10. svibnja 2015.
overall excellent service

cleanliness, location and well organized
9,3
Our stay made us feel at home.
Jason R. Solo putnici United States of America, 1. svibnja 2015.
Great stay

Location, price, FOOD!!
10
It was great
P J. Parovi Netherlands, 20. ožujka 2015.
Enjoyed my long stay

Silence, Service and the pool
8
I was very happy about my stay. The service level was very high and the pool was lovely. the only thing was the wifi, but they were working on it during my stay. Its a very silent hotel, witch was handy for i had to sleep during the day. The food was good and although there was not always a buffet for breakfast. i will return here next time i visit Davao.
Scott M. Solo putnici United States of America, 6. veljače 2015.
Nice and friendly

The pool was awesome for some exercise. The restaurant had a limited menu but very delicious. I felt very secure.
7,7
The hotel IS nice just a few things that I didn't expect...the advertised WiFi was non existent in the room. (3rd floor) The transmitter was not even 20 feet from my room. They rebooted upon request but it didn't help. I had to go to the rear outside courtyard to get a reliable signal. Also read the hotel information book. They add 10% to meals... Tips? Electricity isto be tturned off when you leave the room. Every time... The A/C was adequate but it was mildly annoying to return to the room and it be muggy and have to wait for it to cool. Overall I'd stay there again and may even return there this trip.
Karen D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. prosinca 2014.
very comfortable and affordable.

pool,room,homey ambiance
9,7
Great!
Belinda A. Parovi Philippines, 3. studenog 2014.
Overnight stay

Friendly staff, quick service, location is near the airport
9,7
Osamu S. Poslovni putnici Japan, 24. listopada 2014.
good for price

clean, staff, locaion
7,7
Douglas L. Solo putnici United States of America, 4. svibnja 2014.
Pleasant

Good Value, Staff Friendly, Clean
7,3
It is a bit far from downtown but close to the SM Lanang Mall. Clean comfortable room with a nice outdoor environment.
Maristel C. Grupe Philippines, 24. ožujka 2014.
Friendly Staff

Staff are very friendly,
7,3
they dont have elevator but will help you on your bags, Breakfast was limited. Staff are very friendly can ask them the best destination in Davao.
Ida O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. ožujka 2014.
Stay was ok.

Clean, big room and quiet area
7,3
Its was fine. Nothings special but clean and big room.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Tropika DavaoHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - RestoranHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Plesna dvoranaHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - RecepcijaHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - PredvorjeHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - SadržajiHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - Interijer hotelaHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - RestoranHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - UlazHotel Tropika Davao - Eksterijer hotelaHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - Soba za sastankeHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - VrtHotel Tropika Davao - BazenHotel Tropika Davao - Gostinjska sobaHotel Tropika Davao - OkružjeHotel Tropika Davao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01