Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60011

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 667recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (667)
Razvrstati po:
Ruben T. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 5. siječnja 2016.
Unclean room, poor service even public used elevat

location
4,7
Unpleasanr, even we stay at the hotel almost for resting in the evening.
Prijavi ovu recenziju
Husein T. Solo putnici Indonesia, 1. siječnja 2016.
over rated hotel

complimentary new year eve dinner, location,
7
Prijavi ovu recenziju
Ronald K. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 22. prosinca 2015.
Location is best feature

Location, staff friendliness, dining
9,3
I selected Hotel Tunjungan due to location. That is its best feature. After reserving the room I read so many negative reviews I almost cancelled, but I am glad that I did not. In contrast to many others, I found the dining superior to other hotels in which I have stayed in Indonesia. I did not find it necessary to ask for any items I thought missing. Wi-fi is a problem, country-wide. I found problems with connectivity, took my laptop and android phone to the front desk, and the problems were resolved. Inconvenient, yes, but functional. The hotel is old; the elevator operation takes some getting used to, again, I asked and received help from the staff. Any problems I encountered were overcome with minimal inconvenience and all such problems were minimal when compared to the benefits of location.
Prijavi ovu recenziju
Ahmad I. Parovi Indonesia, 22. prosinca 2015.
smell not good, breakfast not okay

location
4,3
breakfasf not good, hotel small so bad.
Prijavi ovu recenziju
Zuraida A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. prosinca 2015.
Quiet hotel with not many guests

Location only
6,3
Not enough light in our room. No iron service in the room. Only laundry can do so and you have to pay it. Location still the best, near to the mall but not the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jumat Z. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 12. studenog 2015.
Near Shopping Plaza

very near the biggest shopping mall
6,3
It could have been better if the aircond is working properly. The hot water is not always available for shower. No stationary available in the room. The towel were old. The breakfast selection are limited. Cereal was there one day but not there in another. On the whole very disappointing experience stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Noriza S. Parovi Malaysia, 8. studenog 2015.
Good

Attached with Mall & center of town
7,7
Prijavi ovu recenziju
Sulyono H. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2015.
Nice hotel

Nice hotel
8
Nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Tio S. Poslovni putnici Singapore, 6. listopada 2015.
Good location

Good location
8
Prijavi ovu recenziju
Zulkifli E. Grupe Malaysia, 13. rujna 2015.
good

nice
8
centre
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - Spa centarHotel Tunjungan Surabaya - Pub/salonHotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastankeHotel Tunjungan Surabaya - SadržajiHotel Tunjungan Surabaya - SadržajiHotel Tunjungan Surabaya - Dvorana za fitnessHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotelaHotel Tunjungan Surabaya - Pub/salonHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - ApartmanHotel Tunjungan Surabaya - Balkon/terasaHotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotelaHotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotelaHotel Tunjungan Surabaya - Balkon/terasaHotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04