ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Tunjungan

Jl. Tunjungan, 102 - 104, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60011 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastanke Hotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastanke Hotel Tunjungan Surabaya - Restoran Hotel Tunjungan Surabaya - Spa centar Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/salon Hotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastanke Hotel Tunjungan Surabaya - Sadržaji Hotel Tunjungan Surabaya - Sadržaji Hotel Tunjungan Surabaya - Dvorana za fitness Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotela Hotel Tunjungan Surabaya - Pub/salon Hotel Tunjungan Surabaya - Restoran Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba
Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska soba Hotel Tunjungan Surabaya - Apartman
Područje Surabaya Centar Broj soba: 273

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 601recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (601)
Razvrstati po:
Ridwan S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. ožujka 2015.
Wifi not available in room

Location and cleaniness
9
Pleasant one
Arif R. Solo putnici Indonesia, 3. ožujka 2015.
Ok

Ok
7
Ok
Lum K. Poslovni putnici Singapore, 2. ožujka 2015.
Hotel stay

Near to shopping area
6
No internet,even at lobby ,that is the worst thing in the modern world
Hermawan A. Poslovni putnici Indonesia, 22. veljače 2015.
Location Near Shopping Mall

location, clean room, nice staff
7,3
Hotel located nearby the largest Shopping Mall in Surabaya, Tunjungan Plaza. We stay here because because of the location, its easy to get to the shopping mall, go shopping or watch movies.
Kuek P. Grupe Malaysia, 22. veljače 2015.
good location poor wifi

good location and staff
6,7
very bad wifi signal, try to get rooms at higher floor, floor 9 and above. we stay at floor 4 and 5. bad wifi signal and no 3g signal at all.
Kuek P. Grupe Malaysia, 20. veljače 2015.
good location

location only
6,7
next to shopping mall, old hotel, aircon not functioning, no hair dryer, poor wifi.
Zawiyah M. Parovi Malaysia, 16. veljače 2015.
Good location

Location, staff and food
7
Hotel location situated at Surabaya city near Shopping Complex.breakfast not so good. But food for dinner delicious. Hotel not so clean. I stay at this hotel because I have conference there
Ali Y. Poslovni putnici Malaysia, 15. veljače 2015.
Tunjungan Hotel Surabaya

Location, staff performance, shopping
8,7
My stay at the hotel was quite pleasant. The hotel was selected for the conference I attended.
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 11. veljače 2015.
Good Hotel Close to Tunjungan Plaza

Close to Tunjungan Plaza, Close to Food Stalls and Easy to Get Public Transport
8
Endah M. Poslovni putnici Indonesia, 16. siječnja 2015.
Great Hotel

Nice hotel
10
Good 7 nice hotel

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Tunjungan SurabayaHotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastankeHotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastankeHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - Spa centarHotel Tunjungan Surabaya - Pub/salonHotel Tunjungan Surabaya - Soba za sastankeHotel Tunjungan Surabaya - SadržajiHotel Tunjungan Surabaya - SadržajiHotel Tunjungan Surabaya - Dvorana za fitnessHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Interijer hotelaHotel Tunjungan Surabaya - Pub/salonHotel Tunjungan Surabaya - RestoranHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Gostinjska sobaHotel Tunjungan Surabaya - Apartman


AS-AGWEB-3C06