Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Vicente

Florentino Torres Street, Poblacion, grad Davao , Filipini 8999

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 108recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (108)
Razvrstati po:
Chedilyn A. Poslovni putnici Philippines, 27. travnja 2016.
comfortable stay
6,3
I've stayed here several times and it hasn't disappointed me so far. The staff are helpful, rooms are clean, with comfortable bed and beddings.
Prijavi ovu recenziju
Pagasa M. Poslovni putnici Philippines, 15. travnja 2016.
Very good
6,7
Will come back! I love the cleanliness
Prijavi ovu recenziju
Rosalie A. Grupe Philippines, 1. travnja 2016.
Nice staff, good location
5,3
Poor wifi connection
Prijavi ovu recenziju
Victor R. Poslovni putnici Philippines, 4. ožujka 2016.
Good
4,7
Bed sheets were clean but not as white as it should be
Prijavi ovu recenziju
Izah M. Poslovni putnici Philippines, 24. veljače 2016.
Good Ambiance
4,3
I chose this hotel due to its proximity to the offices of our partners. I was upgraded to a double room instead of a superior single room since they have mistaken my booking for another guest. Nonetheless, it was okay as I paid nothing. The bed and sheets are clean and comfortable. The breakfast was so-so though it was buffet. Receptionist is not that familiar in giving directions using public transport.
Prijavi ovu recenziju
Mylene S. Grupe Philippines, 14. veljače 2016.
Good Hotel Location

Cleanliness, Friendly Staff, comfort of the location
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hock H. Solo putnici Malaysia, 11. veljače 2016.
Friendly and helpful staff

(1) the staff (2) location (3) price
7,7
The rooms were a bit small but the staff were extremely helpful and friendly which more than made up for it
Prijavi ovu recenziju
Patricia Y. Poslovni putnici Philippines, 29. siječnja 2016.
Boutique hotel with a nice restaurant
5,7
Nice boutique hotel. Breakfast buffet is good but they don't really refill the food so better wake up early. Serves good brewed coffee with breakfast. I opted to order in the hotel's restaurant most of the time. Cristobal's food is super gooood. I didn't even explore other restos because it's just THAT good. Staff is ok. I booked through Agoda and specifically stated that I will be checking in early but when I got there, apparently they were fully booked. The receptionist had the gall to tell me to just come back at 2pm (I got to the hotel at 6:45am). I was awake for 24 hours already since I hopped on a flight straight from work, so I pleaded to her (IMAGINE THAT). She made a few calls and they let me stay in a balcony room for the time being until my room was ready. Psh. Elevator is scary. I got trapped for about 5 seconds with no lights since it just decided to shut itself off. Scary shit. Room is okay, smells fresh. Bathroom smells funky. Only gives soap and shampoo.
Prijavi ovu recenziju
Archie B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. prosinca 2015.
feels like home

simple but elegant
10
the hotel is very accessible and has a clean and fresh environment. the staff are all accommodating.
Prijavi ovu recenziju
Mary C. Poslovni putnici Philippines, 28. studenog 2015.
Vicente Experience

Location
7
JUst right
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Vicente grad Davao Hotel Vicente grad Davao  - Eksterijer hotelaHotel Vicente grad Davao  - Interijer hotelaHotel Vicente grad Davao  - Soba za sastankeHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Interijer hotelaHotel Vicente grad Davao  - Soba za sastankeHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Pub/salonHotel Vicente grad Davao  - Soba za sastankeHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Pub/salonHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Interijer hotelaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RecepcijaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Pub/salonHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Gostinjska sobaHotel Vicente grad Davao  - RecepcijaHotel Vicente grad Davao  - RestoranHotel Vicente grad Davao  - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01