ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Vicente

Florentino Torres Street, Gradski centar Davao, Davao, Filipini 8999 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Vicente Davao - Eksterijer hotela Hotel Vicente Davao - Interijer hotela Hotel Vicente Davao - Soba za sastanke Hotel Vicente Davao - Restoran Hotel Vicente Davao - Interijer hotela Hotel Vicente Davao - Soba za sastanke Hotel Vicente Davao - Restoran Hotel Vicente Davao - Pub/salon Hotel Vicente Davao - Soba za sastanke Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Restoran Hotel Vicente Davao - Pub/salon Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Restoran
Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Interijer hotela Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Recepcija Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba Hotel Vicente Davao - Pub/salon Hotel Vicente Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 27
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 80recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (80)
Razvrstati po:
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 8. ožujka 2015.
My new boutique hotel hq in Davao City

rooms, staff, food
8,3
As before, the ambience, management/staff, and good food as well as value has made this boutique hotel my new hq in Davao City
Blesilda O. Solo putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Good location

Location, service and food
7,3
In a nutshell, my stay was comfortable. There are things I noticed however, one is that the refrigerator is nowhere to be found. In the agoda website, the room features are air conditioning, balcony/terrace (there was NO balcony), mini bar (none offered), desk, satellite/cable TV television LCD/plasma screen, refrigerator (as already stated, there was none) and shower.
Serkan A. Poslovni putnici Israel, 28. siječnja 2015.
nice hotel

location, room, price
9,7
best place to stay in davao
Serkan A. Poslovni putnici Israel, 28. siječnja 2015.
nice hotel

location, room, price
9,7
best place to stay in davao
Nelia L. Poslovni putnici Philippines, 25. siječnja 2015.
Good, Clean and Affordable. A nice place to stay.

I like the hotel because the staff were courteous and accommodating. Accessible and a clean place to stay. Value for money. I will stay here again.
9,3
Excellent
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 20. siječnja 2015.
A great find in city center with good food

Staff, food, location
8,3
With half discount on best big room in hotel and good food, this boutique hotel is great find.
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 18. siječnja 2015.
A great find in city center with good food

Staff, location, food
8,3
With half discount on best big room in hotel & with good food/staff, this boutique hotel is wonderful find.
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 16. siječnja 2015.
Boutique hotel find with nice room/bath&good food

Room, staff, food
7,7
Pleasant surprise find slightly off central location with very good room and bath furnishings as well as good food.
Reynan B. Solo putnici Philippines, 6. siječnja 2015.
I didn't find any towel, shower curtain or slipper

The location, staff and the food
6,3
It's was ok. I just hope they give towel
Emma P. Grupe Philippines, 1. siječnja 2015.
Would stay again

Great overall
9,7
Opt for the superior rooms located on the quiet side of the building. Would stay again for a discounted price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Vicente DavaoHotel Vicente Davao - Eksterijer hotelaHotel Vicente Davao - Interijer hotelaHotel Vicente Davao - Soba za sastankeHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Interijer hotelaHotel Vicente Davao - Soba za sastankeHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Pub/salonHotel Vicente Davao - Soba za sastankeHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Pub/salonHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Interijer hotelaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RecepcijaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Pub/salonHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Gostinjska sobaHotel Vicente Davao - RecepcijaHotel Vicente Davao - RestoranHotel Vicente Davao - Restoran


AS-AGWEB-3B06