Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Denpasar, Bali, Indonezija 80222 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Hrana i piće Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Bazen Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Bazen Hotel Yani Bali - Hrana i piće Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Gostinjska soba Hotel Yani Bali - Gostinjska soba
Područje Denpasar Broj soba: 38
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 544recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (544)
Razvrstati po:
Martyn R. Poslovni putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Not worth eating
3,3
Do not eaiste your money stay somewhere more central in Sanur or Kuta
Prijavi ovu recenziju
Theodore L. Parovi Australia, 9. lipnja 2015.
Value for money

internet, staff, clean room
6
Good stay but the pool us in the shade so the water was cold. No public transport.
Prijavi ovu recenziju
Surat P. Parovi Thailand, 14. svibnja 2015.
Excellent public swimming pool.

Clean room, Public pool
8
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Prijavi ovu recenziju
Bernard C. Parovi United States of America, 22. prosinca 2014.
Great Value!

Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
7,3
No complaints!
Prijavi ovu recenziju
Jonny E. Solo putnici Sweden, 8. prosinca 2014.
Great hotel for good price!

Location, Cheap Price and Good value for the money
6,3
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Prijavi ovu recenziju
Katie S. Obitelji sa malom djecom Australia, 22. studenog 2014.
Great spot to stay the night (transfer)

Very helpful and friendly staff, cheap night accommodation, located between airport and turtle island,
8,3
Great stay, comfy bed, friendly staff, good aircon, cheap, we had no issues, quiet, breakfast was basic. We arrived late and left early, hotel well suited to this.
Prijavi ovu recenziju
Sucipto A. Parovi Indonesia, 1. studenog 2014.
Nice Budget Hotel in By Pass

Location, Cheap Price and Clean
8
Prijavi ovu recenziju
Diana T. Parovi Indonesia, 29. listopada 2014.
recommended

cheap but nice to stay
8
Prijavi ovu recenziju
Diana T. Parovi Indonesia, 22. listopada 2014.
recommended! this hotel is good!

location (easy to get public transportation), good in value of money
8
it was great! we could easy getting sarbagita (public transportation) going every where we want! food is good. hot water is good. everything is good! thank you :)
Prijavi ovu recenziju
Cindy P. Poslovni putnici Indonesia, 16. listopada 2014.
lil bit smelly bcoz nearby the landfill area

price, location, swimming pool
4,7
The reception room / lobby is not look good. With uncomfortable sofa. But i thank you for the compliment for upgrading my booked room from standard to deluxe, because they already full.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hotel Yani BaliHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Hrana i pićeHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - BazenHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - BazenHotel Yani Bali - Hrana i pićeHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01