Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hotel Yani

Jln Bay Pass Ngurah Rai 660 Pesanggaran, Denpasar, Bali, Indonezija 80222

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 559recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (559)
Razvrstati po:
Daniel S. Solo putnici Switzerland, 12. travnja 2016.
Not for Long term
4
Just on the Main Road,so is noisy.the Rooms come with tv and ac. For just 1 or 2 Nights ok but for me was enouth. Sanur Center just around the corner. Breakfast simple but tasty. Stuff friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Daniel J. Solo putnici Australia, 26. ožujka 2016.
.
5,3
.
Prijavi ovu recenziju
Musyawir I. Poslovni putnici Indonesia, 19. veljače 2016.
Hotel with best value for many and strategic locat
5,3
Cheap. Clean. Strategic.
Prijavi ovu recenziju
Fadjar D. Parovi Indonesia, 9. prosinca 2015.
Value for your money

deal deal deal
7,7
You cannot get something with that value with the money that you spend in Yani.... good value
Prijavi ovu recenziju
Mark H. Solo putnici Australia, 26. kolovoza 2015.
Reasonable hotel for the price

Aircon, daily room cleaning, big bed
7
Reasonable, smoke from burning garbage in the area but not the hotels fault, reasonable little hotel
Prijavi ovu recenziju
Martyn R. Poslovni putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Not worth eating
3,3
Do not eaiste your money stay somewhere more central in Sanur or Kuta
Prijavi ovu recenziju
Theodore L. Parovi Australia, 9. lipnja 2015.
Value for money

internet, staff, clean room
6
Good stay but the pool us in the shade so the water was cold. No public transport.
Prijavi ovu recenziju
Surat P. Parovi Thailand, 14. svibnja 2015.
Excellent public swimming pool.

Clean room, Public pool
8
It was a short stay in Pool View Room. Very clean room and the best thing in hotel is swimming pool that is very beautiful. However breakfast in the morning is not good enough and there is a few restaurant around here. Hard to find good eats.
Prijavi ovu recenziju
Bernard C. Parovi United States of America, 22. prosinca 2014.
Great Value!

Clean, Close to Airport, Great value... Nice pool area even though we didn't use it.
7,3
No complaints!
Prijavi ovu recenziju
Jonny E. Solo putnici Sweden, 8. prosinca 2014.
Great hotel for good price!

Location, Cheap Price and Good value for the money
6,3
I was looking for a cheap hotel before I went to Labuan Bajo, and Hotel Yani certainly filled this criteria and more. Room was clean, had Air conditioner but the location not the greatest. Nothing is close to this hotel but as I had a friend living in the area the location for me was excellent. It also includes breakfast but this was very simple one.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hotel Yani BaliHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Hrana i pićeHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - BazenHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - BazenHotel Yani Bali - Hrana i pićeHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska sobaHotel Yani Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08