ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz
Područje Kineska četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 494recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (494)
Razvrstati po:
Nazari M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. prosinca 2014.
Quite overpriced but it is worth the money.

Near to the railway station, The Classic Elevator, Clean
10
The hostel is near to the railway station which helped me alot. I was able to catch my train to Trang at 5pm by just walking a small distance from the hostel.
Xuan C. Solo putnici China, 5. prosinca 2014.
Good location

The dormitory room is relatively clean, bed sheet will be changed every day
9
More importantly, the hostel is close to Chinatown and Grand Palace (you can take bus 25 all the way to Grand Palace) an ideal choice for backpacker!!!
Ng S. Solo putnici Malaysia, 4. prosinca 2014.
Great location to catch train

suitable for people that catch train
8
Clean . easy. Comfortable
Wiechers P. Solo putnici United States of America, 26. studenog 2014.
A Great Choice For Rail Connections

Location/Friendliness/Cleanliness
9
For an early morning train, this was the perfect spot. If you've got some time to kill you're pretty much in Chinatown too.
Michael S. Solo putnici United Kingdom, 26. studenog 2014.
Bangkok Nights

Location Staff Food
8
Good friendly clean but single rooms small and lift slow
Wan Y. Grupe Malaysia, 24. studenog 2014.
convenient and great location

location, friendly staff, comfortable
9,7
Very nice. This is the 4th time I stayed at this hostel. I always recommend it to my friends. My parents like it too. And now they have lift, whuch is very thoughtful.
Maria M. Parovi Finland, 19. studenog 2014.
Good spot for staying close to the train station

Location, rooms, wifi
8
Good place if you need to stay close to the train station. Rooms were cozy and clean enough, comfy bed, good wifi, friendly reception staff, food was tasty but very small portions. Out on the street some good cheaper street food.
Zade R. Solo putnici New Zealand, 5. studenog 2014.
good

location. value. food
10
Chia L. Grupe Malaysia, 4. studenog 2014.
worth of money value

strategic location, worth of money value, room condition was good
8,7
Mario D. Solo putnici Italy, 18. listopada 2014.
flawless

clean location comfort
8,3
got the double room , cannot find any problem, everything was just fine,i will book again if i get back to bkk few meters from the mrt and the train station

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz


AS-AGWEB-3A08