Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz
Područje Kineska četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 566recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (566)
Razvrstati po:
Hannah S. Parovi United Kingdom, 19. lipnja 2015.
Good for proximity to train station

Location to train station.
7,7
Average hostel but can't grumble for the price. Very, very noisy with traffic from the road. Good for if you need to use the train station and close to subway station.
Asyraf I. Solo putnici Singapore, 5. lipnja 2015.
Best deal at hua lamphong

Convenience, clean, cheap
8,7
Good
Edi K. Parovi Indonesia, 25. svibnja 2015.
room is clean, near bts station and train station.

clean room, near bts station, nice place
7
Ok for short time stay, but shower is bad. Cant drop more water, elevator also slow and the bed not comfortable to sleep for many nights.
Sit S. Parovi Malaysia, 27. travnja 2015.
quite good, cleanliness,location

we request for a double bed room but i was given a twin bed room...the room quite clean,location is near to the MRT station and hua lamphong railway station
7
the staff was ok and helpful... need deposit 500bath for hair dryer
Faye M. Grupe United Kingdom, 22. travnja 2015.
Great place

Staff, location, food
8,7
It is a good location and you get little shampoo and body wash provided. Good big lockers. I stored my bag tip my flight. A male member of staff found an English film on TV in the common room for me which was nice :)
Elly G. Parovi United Kingdom, 21. travnja 2015.
convenient clean and helpful

convenient for train station and buses to khao san road
8
on the whole a great place to stay. Only downside was the thin walls. We were woken most mornings by other guests banging doors or talking.
Jamie D. Solo putnici Canada, 12. travnja 2015.
Twin and dorm stay

Staff, food, cleaning
8,3
Good
Yiu L. Grupe China, 5. travnja 2015.
Good Location near Railway Station

Location near Railway Station
7
Good location and helpful staff but no paper cup or glass for tooth brushing.
Xiaoyan Q. Solo putnici China, 4. travnja 2015.
Great Location

Location
8,3
Than H. Solo putnici Myanmar, 26. ožujka 2015.
Friendly , Easy communication

Staff performances , cleanliness, Convenient for travel
8,3
I live the morning shift staff are very helpful but night shift staff also very nice. Easy to go everywhere from hotel. Easy to take train and bus.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03