ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz
Područje Kineska četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 534recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (534)
Razvrstati po:
Than H. Solo putnici Myanmar, 26. ožujka 2015.
Friendly , Easy communication

Staff performances , cleanliness, Convenient for travel
8,3
I live the morning shift staff are very helpful but night shit staff also very nice. Easy to go everywhere from hotel. Easy to take train and bus.
Michael S. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 18. ožujka 2015.
average hostel

location location location
7
Just a stopover for Bangkok central train station which is directly opposite. No frills hostel. Ok for the price.
Jonathan P. Parovi United Kingdom, 13. ožujka 2015.
OK for the night but mixed dorms -no single Dorms

Location. very near China Town
6,3
Basic hostel but was clean enough for me on my arrival. Lift/elevator is probably the slowest in Thailand
Maros K. Solo putnici Slovakia, 10. ožujka 2015.
Nicely clean rooms and very friendly staff

Clean Location friendly staff
9,7
Very nice I enjoyed stay for second time Very nice Helpful and friendly staff Stay there again :-)
Jonas R. Grupe Germany, 10. ožujka 2015.
Good stay at Central location

Location, Room comfort, elevator ;)
7,7
Sim C. Parovi Malaysia, 9. ožujka 2015.
A Worthy Budget Hotel near China Town & MRT

Good Condition of Hotel, Good Transportation especially MRT, Good Food near China Town
9,3
Location is perfect for MRT & China Town, but if you are thinking of taking MRT to shopping malls in Pratunam area, it's not convenient because you need to transfer to BTS. The room condition is good, just smaller than the photo shown, and the water heater is too high to adjust. Overall this is a nice budget hotel! ohya don't forget about the lift. it is kind of slow. lol
Sanna P. Solo putnici Netherlands, 6. ožujka 2015.
close to train and metro

location, location, location!
6,3
Over all I was happy. Don't take a taxi if you have to go to the airport! Conveniently located near metro, good connection airport rail link. Make use of this! I read that taxi could easily get stuck in traffic!
William J. Solo putnici United States of America, 28. veljače 2015.
Best value for clean and functional room.

Location by train station, clean and great value
8,3
Lin Z. Obitelji sa malom djecom Singapore, 23. veljače 2015.
Near to Railway Station

Only the location is good
7
The room doesn't look as nice and big as the picture shows on the booking site. The staff was trying to be lazy and my room wasn't cleaned even though I placed 'please clean the room' card on the door handle for a whole day. Anyway the location is perfect it is right beside the MRT exit and 5min walk to railway station
Yvonne C. Parovi Philippines, 23. veljače 2015.
Near to hualamphong train station

Location, cleanliness and friendly staff
7,7
We stay there for 3 nights and is okay for us since location is very near to hualamphong train station. It is very convenient to those who are travelling by train to their next destination. Room is clean. Most of all very nearby to some eateries.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz


AS-AGWEB-3B08