Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 682recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (682)
Razvrstati po:
Gerald L. Parovi United Kingdom, 17. svibnja 2016.
Good for one night
6,3
Clean bedding and towelling, 4 minutes from station. Small room
Prijavi ovu recenziju
Arden M. Parovi United States of America, 14. svibnja 2016.
Better than expected!
5,3
I've never stayed at a hostel before so I'm happy to say that this place exceeded my expectations in terms of value for money. It was clean, the AC worked well, and the restaurant downstairs had good food/coffee. The only down sides were how thin the walls seemed to be (noise level) and the staff (not friendly). However for the price we paid, these two things were certainly not deal breakers. I would stay here again if transiting through Bangkok. It's located on the MRT, train station and within walking distance of the chao expressway piers. Overall I think it's in a convenient location for major tour sites, and it's a perfect place to call home base for a day or two in Bangkok.
Prijavi ovu recenziju
Van P. Solo putnici Australia, 5. svibnja 2016.
OK
5,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Ranong S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 1. svibnja 2016.
Not bad
5
Overall is good . Just tge Lift a little bit too slow.
Prijavi ovu recenziju
Andrei N. Solo putnici Russia, 28. travnja 2016.
Excellent location, very good condition!
6
A very good choice for staying a couple of days in Bangkok. Very convenient location, big lockers, good facilities. Everything 's fine.
Prijavi ovu recenziju
Virginia G. Grupe Philippines, 28. travnja 2016.
Near to MRT Station
6,3
Perfect location for those who wants to br near MRT. Near the bus stop.
Prijavi ovu recenziju
Jaren C. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
Good location
5,3
Near to Chinatown. Located just above mrt station, across railway station. Rooms are fully booked when we are there. Location is good with street food at night round the corner
Prijavi ovu recenziju
E P. Parovi Netherlands, 22. travnja 2016.
Neat by MRT en China town
5,7
Good food in restaurant
Prijavi ovu recenziju
Scott J. Parovi United Kingdom, 18. travnja 2016.
I have stayed better for less money
4,3
Room very good but i have seen cleaner and breakfast nexy day a bit of a shambles ..suppose to open at 6am we were there at 7 am and still could not a cup of coffee ..strong smell from toilet in eating area
Prijavi ovu recenziju
Barnie C. Solo putnici Singapore, 18. travnja 2016.
Ok you can bear with it
3,7
Booked for a room with window and given a tiny room without window or closet. Internet slowed down certain time of the day and you need to login every time you come back. The internet id/password is valid for 24 hours. It is good that the hotel gives additional login for your other devices. Bed mattress is hard and you can feel the spring. You can hear noises in the corridor from your room - this is a popular hotel as it is closest to the railway and Chinatown. The guest turnover is very high - you can hear the guests making ungodly hour checkout. The hotel has an elevator - slow but still very handy,
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pogled@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03