Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz
Područje Kineska četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 573recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (573)
Razvrstati po:
Dave T. Solo putnici United States of America, 26. srpnja 2015.
@Hua Lamphong Hostel

location,food,accommodation
9,3
It was great they were very helpful
Prijavi ovu recenziju
Alan M. Solo putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Close to the train station

Proximity to MRT, railway station, and access to Patong night marker
8,3
Dom room, 4 beds to room. Very tidy and well set up, but if you can stay towards rear of the hotel as traffic noise is constant out the front
Prijavi ovu recenziju
Gary L. Parovi Australia, 1. srpnja 2015.
Early Morning Train

Location,Service and Food
8,3
Great place to stay if you are catching an early train
Prijavi ovu recenziju
Hannah S. Parovi United Kingdom, 19. lipnja 2015.
Good for proximity to train station

Location to train station.
7,7
Average hostel but can't grumble for the price. Very, very noisy with traffic from the road. Good for if you need to use the train station and close to subway station.
Prijavi ovu recenziju
Asyraf I. Solo putnici Singapore, 5. lipnja 2015.
Best deal at hua lamphong

Convenience, clean, cheap
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Edi K. Parovi Indonesia, 25. svibnja 2015.
room is clean, near bts station and train station.

clean room, near bts station, nice place
7
Ok for short time stay, but shower is bad. Cant drop more water, elevator also slow and the bed not comfortable to sleep for many nights.
Prijavi ovu recenziju
Zainal Z. Solo putnici Malaysia, 25. svibnja 2015.
Great Location but Bad Wifi

Location, Staff and Common Room
7,7
In terms of location the best in Thailand but the Wifi is bad. If they fix this I am sure they will get many guests.
Prijavi ovu recenziju
Sit S. Parovi Malaysia, 27. travnja 2015.
quite good, cleanliness,location

we request for a double bed room but i was given a twin bed room...the room quite clean,location is near to the MRT station and hua lamphong railway station
7
the staff was ok and helpful... need deposit 500bath for hair dryer
Prijavi ovu recenziju
Rachel T. Parovi Malaysia, 26. travnja 2015.
GooD

Pillow too soft
8
Prijavi ovu recenziju
Faye M. Grupe United Kingdom, 22. travnja 2015.
Great place

Staff, location, food
8,7
It is a good location and you get little shampoo and body wash provided. Good big lockers. I stored my bag tip my flight. A male member of staff found an English film on TV in the common room for me which was nice :)
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03