Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 630recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (630)
Razvrstati po:
Lynda M. Parovi Canada, 31. siječnja 2016.
great location

near railway station, great street food nearby, near subway station
8,7
It was very comfortable and wifi worked good
Prijavi ovu recenziju
William J. Solo putnici United States of America, 20. siječnja 2016.
One night

Next to train station, subway and breakfast.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Lalime J. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 28. prosinca 2015.
Centrally located, comfortable beds, good value

Centrally located, comfortable beds, good value
10
Centrally located, comfortable beds, good value
Prijavi ovu recenziju
Chee F. Grupe Malaysia, 20. prosinca 2015.
near railway station

Location
8
Not bad
Prijavi ovu recenziju
Charles H. Solo putnici United Kingdom, 14. prosinca 2015.
Pleasant and handily located for transport.

Location, friendly staff, restaurant.
9
Enjoyable stay. The lift / elevator is a bit iffie.
Prijavi ovu recenziju
Piangporn K. Parovi Thailand, 12. prosinca 2015.
Great location

Location
7,3
Great location just few step from MRT. The room pretty small, the walls is problem you could always hear the voice-sound from next door. Good for people who love convenient.
Prijavi ovu recenziju
Garry T. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 11. prosinca 2015.
ideal location

Mrt just outside , great value, excellent value cafe
8,7
Perfect location, we arrived in Bangkok by air and the hotel is easily accessed by public transport, we spent the day exploring and the following day left for Cambodia, the pick up was just across the road at hua lamphong rail station. The staff were very helpful, food in cafe great, rooms clean, bed comfy,this is a good value option for a budget stay in Bangkok and ideal location if travelling elsewhere in Asia, by train or bus.
Prijavi ovu recenziju
Poh G. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 11. prosinca 2015.
Transit hostel

Train station just across the road.
6
This is very convenient for us as we were catching a morning train which is just across the road.
Prijavi ovu recenziju
Joanna L. Solo putnici Singapore, 26. studenog 2015.
Cheap and chic

Cleanliness; convenience; security
7,7
Was unrested due to squeaky beds other than that everything was good. Toiletries were provided for too.
Prijavi ovu recenziju
Wooi L. Parovi Malaysia, 5. studenog 2015.
Location is nice

Room is big, clean and good location
5
Location is opposite Railway station. ITs Good.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kafić@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Pogled@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Karta@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02