ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, Kineska četvrt, Bangkok, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz
Područje Kineska četvrt Broj soba: 26
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 446recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (446)
Razvrstati po:
Thuy C. Parovi United Kingdom, 13. srpnja 2014.
Nice and easy stay

clean, simple, friendly
7,7
It was a good stay and value for money.
Scott H. Grupe United Kingdom, 9. srpnja 2014.
Simply marvellous

Amazing staff! (Good English) Nice food! & Great at helping you plan and don't rip you off! :)
9,7
About a week, then I returned on my travels through Thailand and I intend to In the future, also for its handy location and proximity to the airport.
Jane C. Solo putnici Hong Kong, 30. lipnja 2014.
No other choice

next to train station, good rate , clean room
5,3
Not a problem with the hotel, but there is some major construction going on outside Hua Lamphong and the sign for the hotel isn't visible when you walk out the station. Use the underpass from the train station and take exit 1 or 4 to get to the hotel. It'll save you dealing with Bangkok traffic :)
Wong S. Poslovni putnici Malaysia, 24. lipnja 2014.
near to china town and hua lamphong station

clean lobby
4,3
average is ok. bts skytrain station is nearby. the room is really hot while I arriving. the air-con no working
Thanakorn T. Grupe Thailand, 22. lipnja 2014.
Easy to get in, Small room, clean.

Close to MRT station, Easy to go to other place, Room is clean
6,3
Edith G. Parovi Germany, 10. lipnja 2014.
The hostel is very close to the railway station.

Great location to take an early train. Staff was very friendly and helpful. They helped us to bring our luggage to the railway station.
9
We just stayed there for the night. It was noisy because of the traffic. But we did not mind.
Ricky T. Solo putnici Singapore, 5. lipnja 2014.
Great Location & Value

Next to railway & MRT station, good value.
8
Enjoyable. All things within expectations. Best of all is that it is located right next to the railway & MRT stations.
Naruth J. Solo putnici Thailand, 26. svibnja 2014.
clean room, close to MRT, broken door can't lock

close to MRT, clean room,
8,3
good location next to MRT exit 1 and 4, the room was clean but the door can't lock. Room 501 may have problem with security but mine is OK.
Joseph M. Solo putnici Canada, 21. svibnja 2014.
Great Hotel I have stayed there many times

location clean and food
9,7
great
Xiaoyue H. Grupe China, 11. svibnja 2014.
Clean Convenient

It's close to the Hua Lamphong Railway Station. Very clean. Very comfortable
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Eksterijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Obližnje atrakcije@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Prijevoz u blizini@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Recepcija@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Predvorje@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hrana i piće@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gostinjska soba@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Interijer hotela@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Ulaz


AS-AGWEB-3A04