Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 126recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (126)
Razvrstati po:
Fabrizio B. Parovi Italy, 1. ožujka 2016.
Fantastic

POSITION, FOOD, STAFF
8,3
FANTASTIC STAY
Yit F. Obitelji sa odraslom djecom Brunei Darussalam, 25. veljače 2016.
Wonderful experience in a heritage building
6
The staff are very friendly and helpful. Service excellent. I like their bakery. Will be better if they send reminder email to room guest 1-2 days before check in date.
Yu S. Parovi Hong Kong, 23. siječnja 2016.
Great

Location, staff and feeling
9,7
Sarah W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 17. siječnja 2016.
A Special Place

Beautiful room, outsanding service, fabulous food
9,7
Simply stunning. Enjoyed every moment. From the moment we stepped through the door until the moment we left the staff could not have been more welcoming, helpful and curteous.The hotel is beautiful and the room was out of this world. Loved it.
Susan E. Parovi Philippines, 19. rujna 2015.
My unforgettable stay at Hullett Housese

Service, accommodation and food were superb.
10
It was a great experience. Dining at Saint George was the finest I've experienced. Service and food were excellent nothing like it.
Andrew T. Parovi United Kingdom, 16. kolovoza 2015.
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Anna T. Parovi Canada, 25. srpnja 2015.
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Jennifer V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Beautiful Hotel

Location, staff and room
9,3
It's a very beautiful building not to mention the big rooms and friendly staff
George H. Poslovni putnici Hong Kong, 15. lipnja 2015.
Very nice hotel

The decoration
9,7
Jackie T. Solo putnici Hong Kong, 18. veljače 2015.
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
1 od 1 recenzija
Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - UlazHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Pub/salonHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02