Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,8

od 122recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (122)
Razvrstati po:
Yu S. Parovi Hong Kong, 23. siječnja 2016.
Great

Location, staff and feeling
9,7
Prijavi ovu recenziju
Sarah W. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 17. siječnja 2016.
A Special Place

Beautiful room, outsanding service, fabulous food
9,7
Simply stunning. Enjoyed every moment. From the moment we stepped through the door until the moment we left the staff could not have been more welcoming, helpful and curteous.The hotel is beautiful and the room was out of this world. Loved it.
Prijavi ovu recenziju
Susan E. Parovi Philippines, 19. rujna 2015.
My unforgettable stay at Hullett Housese

Service, accommodation and food were superb.
10
It was a great experience. Dining at Saint George was the finest I've experienced. Service and food were excellent nothing like it.
Prijavi ovu recenziju
Andrew T. Parovi United Kingdom, 16. kolovoza 2015.
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Prijavi ovu recenziju
Anna T. Parovi Canada, 25. srpnja 2015.
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Prijavi ovu recenziju
Jennifer V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. srpnja 2015.
Beautiful Hotel

Location, staff and room
9,3
It's a very beautiful building not to mention the big rooms and friendly staff
Prijavi ovu recenziju
George H. Poslovni putnici Hong Kong, 15. lipnja 2015.
Very nice hotel

The decoration
9,7
Prijavi ovu recenziju
Jackie T. Solo putnici Hong Kong, 18. veljače 2015.
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Prijavi ovu recenziju
Dominic G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Historic & well maintained

The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
8,7
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Dora C. Parovi Hong Kong, 19. listopada 2014.
A special treat

Location, rooms and attention to detail.
8,7
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - UlazHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Pub/salonHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01