Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hullett House

1881 Heritage, 2A Canton Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Hullett House Hong Kong - Ulaz Hullett House Hong Kong - Eksterijer hotela Hullett House Hong Kong - Eksterijer hotela Hullett House Hong Kong - Pub/salon Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Restoran Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman
Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman Hullett House Hong Kong - Apartman
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 10
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 114recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,5
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (114)
Razvrstati po:
Andrew T. Parovi United Kingdom, 16. kolovoza 2015.
Amazing

Staff, Rooms, Service
10
Prijavi ovu recenziju
Anna T. Parovi Canada, 25. srpnja 2015.
Amazing stay

Personalized service, staff were amazing and aimed to please, lovely room
9,7
We had a really lovely stay here. It was our anniversary so they delivered a lovely cake for us and they really made our stay memorable. We loved the location and the staff were very good! We had to wait a bit to check in but they bought us lunch while we waited. We were quite impressed with the service!
Prijavi ovu recenziju
Jackie T. Solo putnici Hong Kong, 18. veljače 2015.
a beautiful experience

excellent service. very helpful and friendly staff. beautiful colonial house
7,7
Prijavi ovu recenziju
Dominic G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. siječnja 2015.
Historic & well maintained

The building itself, the balconies, historic value & preservation. Views.
8,7
Excellent!
Prijavi ovu recenziju
Dora C. Parovi Hong Kong, 19. listopada 2014.
A special treat

Location, rooms and attention to detail.
8,7
It was our 10th wedding anniversary. We had some hiccups at check-in but the staff and hotel more than made up for their mistakes. They treated us to lunch on the house and delivered a very yummy anniversary cake to our room. The room was very unique. All in all, a very enjoyable stay.
Prijavi ovu recenziju
Shun H. Parovi China, 29. lipnja 2014.
Not value for money at all

Huge room, balcony
5,3
TV not working on the next morning, unfriendly switches in the room, cold breakfast
Prijavi ovu recenziju
Soohyang K. Solo putnici South Korea, 19. lipnja 2014.
good location, friendly staff

heritage building, quiet and big room, nice terrace
9
it was a good memory
Prijavi ovu recenziju
Joonguk P. Poslovni putnici South Korea, 6. svibnja 2014.
Best hotel ever.

Good location
10
Best hotel ever at kowloon, HK
Prijavi ovu recenziju
Syahidah Y. Poslovni putnici Singapore, 23. travnja 2014.
Fantastic

Staffs were extremely attentive. Hotel was very clean.
10
It was pleasant. Staffs were extremely helpful.
Prijavi ovu recenziju
Nigal K. Solo putnici Macau, 2. travnja 2014.
Good location, Featured, Comfortable

featured, good location, high tech, nice food
9,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hullett House Hong KongHullett House Hong Kong - UlazHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Eksterijer hotelaHullett House Hong Kong - Pub/salonHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - RestoranHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - ApartmanHullett House Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02