Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3355recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (3355)
Razvrstati po:
Feng-Chiao T. Parovi Taiwan, 12. veljače 2016.
Cost efficient

Large room, clean sheets and good gym.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chong P. Parovi Canada, 17. siječnja 2016.
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Prijavi ovu recenziju
Yip L. Parovi Hong Kong, 16. siječnja 2016.
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Prijavi ovu recenziju
Anthony S. Poslovni putnici United Kingdom, 14. siječnja 2016.
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Prijavi ovu recenziju
Khalid A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 12. siječnja 2016.
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Prijavi ovu recenziju
Khalid A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 11. siječnja 2016.
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Prijavi ovu recenziju
Ho Y. Parovi Hong Kong, 10. siječnja 2016.
Sporty Stay

Warm pool, well equipped gym and yummy bakery
7
Prijavi ovu recenziju
Ka S. Parovi Hong Kong, 10. siječnja 2016.
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Prijavi ovu recenziju
Lai K. Parovi Hong Kong, 6. siječnja 2016.
Traffic easy

Clean, food, traffic
8
Prijavi ovu recenziju
Choon H. Parovi Singapore, 29. prosinca 2015.
good n clean 5 star hotel

service is excellent, proximity to university mtr, & room is clean and comfortable
8,3
Hotel is very conveniently located at university station and there are 2 shops that serve take away food and dim sum.Sha Tin station is just 2 stops away and has got the big shopping mall there. Our room comes with harbour view and comfortable. One downside is breakfast is.expensive for in house guest
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmanHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centarHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03