Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Predvorje Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartman Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centar Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Sha Tin Broj soba: 559
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3192recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (3192)
Razvrstati po:
Ho Y. Poslovni putnici Hong Kong, 1. rujna 2015.
Good! Very nice hotel

The place is very nice with excellent scenery~ very clean and tidy~
9
Everything is very good~ but the location is a bit far away from the city centre and also the receptionists are not very friendly and helpful to every person.
Prijavi ovu recenziju
Yiu N. Parovi Hong Kong, 27. kolovoza 2015.
A comfortable & great experience

Shower is just perfect
8,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Tsz H. Parovi China, 17. kolovoza 2015.
Nice!

Excellent services. Excellent Buffet. Excellent views.
8
Prijavi ovu recenziju
Anabel L. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 16. kolovoza 2015.
Poor room arrangement, nice dinner buffet,nice env

Buffet,tidy rooms,helpful staff
6,7
It's our fourth stay,we had an excellent stay the last few times,but this time's room arrangement were poor, we booked more than one room, had to wait until almost 4 to get all our rooms and we were given smoking rooms when we requested non smoking rooms,overall arrangements were poor,however,the dinner buffet was nice and the staff was helpful,hopefully the hotel could arrange better next time.
Prijavi ovu recenziju
Ngoc A. Parovi Vietnam, 12. kolovoza 2015.
Nice hotel

Good views, clean room, quiet
9
Everything is ok, but for shopping is not convenient
Prijavi ovu recenziju
Kyukwon C. Solo putnici South Korea, 10. kolovoza 2015.
it's nice 5 star hotel

clean room and nice staff and comfortable bed
8
Prijavi ovu recenziju
Elvire G. Parovi France, 10. kolovoza 2015.
pleasant staycation week end.

Comfortable and clean, helpful and attentive staff, nice facilities
8,3
Very nice room and bathroom, clean, comfortable and spacious. Although a bit remote, the hotel is easily accessible as it is located a mere two min walk from the MTR station. It's a good location to visit Shatin, Tai Po and the picturesque Tai mei Tuk village. Nice for a staycation week-end if you live in Hong Kong, but I would choose a more centrally located hotel if I were on holidays here from abroad. The fitness is well equippped and very modern and clean, the swimming pool is nice, and there are also tennis courts. I suggest to have breakfast at the hotel, as we did, as there is absolutely nothing around, except a seven eleven at the MTR station! The staff is very polite and helpful. Not much to complain about here...
Prijavi ovu recenziju
Lo S. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2015.
Satisfaction

Convenient location, polite staff ,delicious food
9,7
Convenient location , just five minutes distance from the university station, polite and helpful staff , my room has been upgraded for free, delicious food, I would like to stay at the hotel for more
Prijavi ovu recenziju
Ching Y. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2015.
Great! Was upgraded to sea view suite!

Comfortable, professional and nice view
9,3
Prijavi ovu recenziju
Chun K. Parovi Hong Kong, 9. kolovoza 2015.
Wonderful Weekend

Romm Size, Cleanness, Staff Performance
9,3
Staffs are very bice with lots of smiles.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmanHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centarHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06