Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Predvorje Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartman Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centar Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Sha Tin Broj soba: 559
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 3152recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (3152)
Razvrstati po:
Cheung M. Parovi Hong Kong, 27. srpnja 2015.
Clean comfortable

Nice restaurant, clean and spacious
9,3
Nice restaurant, clean and spacious
Prijavi ovu recenziju
Yin T. Grupe Hong Kong, 26. srpnja 2015.
The shower is terrible

The food in Shatin 18 is really nice. All staff are friendly and helpful. We had great time at Tin Tin Bar too.
7,3
The shower in the room is terrible. The water pressure was too weak that I could hardly wash my hair. The water was not hot enough too. We did not seek help from the hotel as it was 1am when we had shower and we were too tired to handle the matter. The point is that it is totally unacceptable for a 5-star hotel which fails to provide a "normal" shower for the guests. Other than this, the hotel is very good. The restaurant (Shatin 18), the bar, the cake shop and the staff are all excellent.
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Poslovni putnici United States of America, 24. srpnja 2015.
Value for the money

service, location and value
9,3
Great and enjoy it
Prijavi ovu recenziju
Michael H. Poslovni putnici United States of America, 20. srpnja 2015.
Great Value for the stay

service, location and value
9,3
I stay in the hotel for more than 20 days, and I enjoy my stay
Prijavi ovu recenziju
Pontus S. Obitelji sa malom djecom Finland, 20. srpnja 2015.
Cool Hotel in the New Territories

Got a great deal from agoda, and our exekutiv suite was really sweet.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Cheuk K. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
good

good
9,3
good
Prijavi ovu recenziju
Yenny M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 20. srpnja 2015.
Hyatt Regency Sha Tin Hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel
3,7
No coment
Prijavi ovu recenziju
John D. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 20. srpnja 2015.
Need renovation

Kids friendly, nice pool, easy to move around
7,7
Good, but the bathroom needs repair. The rubber seal of the shower cubicle came off. The flush will not stop unless you stop it manually. The room generally needs renovation.
Prijavi ovu recenziju
Nuno F. Obitelji sa malom djecom Portugal, 19. srpnja 2015.
Great view!

View, spacious room and breakfast!
9
It was our first time staying at the Hyatt Regency Sha Tin Hotel and we never had heard about it but it looked very good on the pictures on Agoda.com search site. When we got there we were very impressed first by the nice staff and then by our very spacious room. The room is very well decorated, the bed is huge and the bathroom is very stylish and big. The next morning we were very impressed by the view we had over the lake... it was gorgeous! The location is great because you just need to go down on the lift and walk a few hundred meters and you have a MTR station. Very convenient!
Prijavi ovu recenziju
Larisa R. Parovi Russia, 19. srpnja 2015.
Short and comfortable stay

Room size, good service, shuttle service
8,7
It was a comfortable stay and with the good service from hotel staff. The shuttle service to town is well organized. Afternoon tea is with the good selection of food and worth the price must try.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmanHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centarHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01