ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, New Territories, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Predvorje Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Predvorje Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartman Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvorana
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centar Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Sha Tin Broj soba: 559
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2626recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2626)
Razvrstati po:
Geoffrey R. Parovi United Kingdom, 1. rujna 2014.
Excellent stay

Food, Comfort, Politeness of staff
10
14 nights
Weh S. Poslovni putnici Singapore, 28. kolovoza 2014.
Spacious but far from city

Spacious room, good lake view, comprehensive facilities
6,3
Everything is Good just that is it far from the city.
Liwei L. Poslovni putnici China, 26. kolovoza 2014.
Amazing

Swimming pool dinning room room service
10
Wonderful experience
Yiu W. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 25. kolovoza 2014.
Nightmare in Shatin
3
It is a nightmare. Since it is a family trip, we have reserved 3 non-smoking room. , I had contacted the hotel to arrange for connecting rooms. The hotel agreed with the arrangement. When we check–in, no connecting rooms were provided. One of the rooms was filled with strong cigarette smell. They managed to give us another room. The worse to come was happened on the next day, both kids and adults have red, swollen wheal develops at the legs and feet. The hotel Manager Godfrey KAN just ignore our complaint when we check-out. Our family doctor it was caused by fleas or dust mite. It’s the worse hotel that I ever stayed.
Sim T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. kolovoza 2014.
Nice Staycation

Clean Rooms, Nice Staff and great pool
9
Only one issue, wifi connection was poor and difficult
William C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Good

Room was very spacious, good location and near to MTR.
8
I enjoy very much. I feel relax and feel at home.
Marco S. Parovi Italy, 24. kolovoza 2014.
Off location, but excellent staff and service

staff, service, room
3,7
The location is not perfect, you need to take a train to get into the city. The train station is only 2 minutes away from the hotel, so it's not a real issue, but it's not possible to go out and have a drink without it. The staff performance was outstanding, people very friendly and competent. I did not like the upselling process when checking in; but you can just say no. The room was very clean and nice and of a high quality. The size was good and I enjoyed the stay. I can recommend the hotel if you don't mind the location.
Shung L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 24. kolovoza 2014.
Good getaway hotel

Nice view, quite environment, good food
8
Nice and relaxing place
Martin W. Poslovni putnici Germany, 24. kolovoza 2014.
Best Hotel

Service, Tidyness, Food
9,3
This is a top notch hotel. Service, attendance of Staff and food are excellent. I stayed at the Suite on the Club level. Staff is very well trained. The rooms are very tidy, very spacious and there was nothing to complain about during my stay.
Yeung T. Parovi China, 24. kolovoza 2014.
the best hotel in New Territories

Service, Nice Tolo Seaview, great cuisine of their Cafe
10
Sure i do visit again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmanHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centarHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C04