ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Predvorje Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pogled Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Apartman Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Restoran Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salon Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centar Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Sha Tin Broj soba: 559
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 2979recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (2979)
Razvrstati po:
Lai K. Parovi Hong Kong, 28. ožujka 2015.
High quality hotel

Food traffic and location
8
Lai K. Parovi Hong Kong, 24. ožujka 2015.
traffic easy

food
8
Sangin Y. Parovi South Korea, 23. ožujka 2015.
Nothing to comment.

No
6,3
Sze W. Parovi Hong Kong, 19. ožujka 2015.
big room size

food, staff, room size
8
Hiu Y. Parovi China, 15. ožujka 2015.
enjoyable stay

close to mtr station, clean, new
7,3
Enjoyable and nice.view of mountians and tolo harbour
Siek Y. Solo putnici Malaysia, 14. ožujka 2015.
Value of money

This is always my first choice of hotel. Fresh air, great view, love the swimming pool and the room are spacious
9,7
Isaac T. Poslovni putnici Colombia, 7. ožujka 2015.
Excellent!!

Comfort, food quality, value for money
9,3
Soo F. Grupe Malaysia, 6. ožujka 2015.
Gems in Sha Tin!!!

Big Room; Friendly Staff; Value for Money
9
We were quite hesitate to have this hotel beginning as read from the location, is really far. Decided to give it a try and its proven we made a correct choice! By having a Train network, it is just 30 mins away from City area like Kowloon. The hotel is within 3 mins walking distance from University Station. We had a late check-in and been told that Connecting Rooms that we booked was fully occupied. For that reason, we were given a free upgrade to the 2 rooms harbour view suites!!!! This really suprise us!!! The suites gave us an unforgattable memory and great experience with Hyatt Regency Sha Tin. You may find a true peace moment in HK here!!
Soo F. Parovi Malaysia, 6. ožujka 2015.
Highly Recommended!!

Peace; Friendly Staff; Great Rooms!
9
We were quite hesitate to have this hotel beginning as read from the location, is really far. Decided to give it a try and its proven we made a correct choice! By having a Train network, it is just 30 mins away from City area like Kowloon. The hotel is within 3 mins walking distance from University Station. We had a late check-in and been told that Room that we booked was fully occupied. For that reason, we were given a free upgrade to the harbour view suites!!!! This really suprise us!!! The suites gave us an unforgattable memory and great experience with Hyatt Regency Sha Tin. You may find a true peace moment in HK here!!
Yvonne L. Solo putnici Singapore, 5. ožujka 2015.
Confortable stay

Comfortable room, lovely seaview, next to Train station
9,7
Excellent. Not located within town but easy to reach with the train station next to the hotel. Room maintain the regular Hyatt standard.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hong KongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PredvorjeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - PogledHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - ApartmanHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - RestoranHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Pub/salonHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Soba za sastankeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Spa centarHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiHyatt Regency Sha Tin Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C06