ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pogled Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Apartman Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salon Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Recepcija Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Restoran
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Sadržaji Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Posao Centar Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pogled Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Ulaz Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Sadržaji Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 550
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 6005recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (6005)
Razvrstati po:
Cheng C. Poslovni putnici Taiwan, 12. veljače 2015.
Nice place for a clean simple stay

fast check-in, easy to find, just clean and simple!
4,3
Tay C. Poslovni putnici Malaysia, 9. veljače 2015.
Great to stay.

Comfort bed, comfort pillow and fast response.
8,7
Very good
Matthew B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 9. veljače 2015.
Will return.

Clean, convenient, comfortable.
9
Excellent!
Kaveh M. Poslovni putnici United States of America, 6. veljače 2015.
Great value for the money

Clean , professional staff , great location
10
Great
Fangmei M. Solo putnici China, 5. veljače 2015.
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
7
No Comment
Soon S. Solo putnici South Korea, 5. veljače 2015.
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel
7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Sinye K. Poslovni putnici South Korea, 3. veljače 2015.
As a Business Traveler

location, fast check out, reception
8,3
As I was there for a quick one night business trip, I felt Ibis served its purpose. It was clean, the check in and check out was quick and also it is very close to the ferry that goes to Macao (walkable distance of 5 mins). I felt the room was cold when sleeping, no heaters, all air conditioners. I guess this is just Hong Kong. I felt there weren't a lot of good restaurants nearby, so it's best if you hang out elsewhere and just come back for sleep. It is also easy to get a taxi. Overall, I would go there if I'm there for business, the value for price is good. Though, I would stay somewhere else for travel or fun.
Hung S. Solo putnici Taiwan, 3. veljače 2015.
clean and quiet

1.close to tram station 2.clean and quiet 3.nice harbour view
7,7
Lu C. Poslovni putnici Taiwan, 3. veljače 2015.
Fumigated by the smoking floor

Location, what u see is what u get, location
7
It was overall acceptable. However, I was placed on a smoking floor when I specially asked for a non-smoking floor. The first two nights were bearable but the last night was terrible. I should have brought my own oxygen mask. I finally couldn't bear it and asked for a non-smoking floor which they happened to have. Lucky me.
Heesun K. Grupe South Korea, 3. veljače 2015.
satisfied

reasonable price, location, clean
10
Everything was fine. Not superb but it is good enough to stay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong KongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Soba za sastankeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - PogledIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - ApartmanIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Pub/salonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RecepcijaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - RestoranIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Posao CentarIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - PogledIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - UlazIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - SadržajiIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3C07